Erotische Ontdekker Anouk (X)

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Anouk is een jonge spontane meid van 22 jaar, die aan het bloggen is geslagen over haar sekservaringen. Ze beleeft van alles in de slaapkamer en vertelt op Vrouwen.nl elke maand over haar avonturen.

Telefoon en social media in negeerstand, kopje thee erbij en een lekker muziekje aan. Het is weer tijd voor mijn maandelijkse artikel! Jemig meiden het lijkt wel alsof ik de hoofdrol heb in een of andere soapserie. En ik hou daar op tv toch echt niet van... Ik zal het een klein beetje uitleggen, niet helemaal, want er zijn ook echt dingen bij die gewoon privé zijn.

De maand begon met een leuke date bij swing vrienden. We begonnen de avond met een kroegentocht en na de nodige borrels was ik al snel in jubelstemming. Ik had het prima naar mijn zin en merkte dat ik echt wel zin had in meer. Maar ja, ik was tenslotte op visite en vond het wel lullig om dat zelf voor te stellen. Ik wachtte dus rustig af wat er komen ging en probeerde het in de tussentijd naar mijn zin te hebben. Wat overigens ook goed lukte! Het stel waarmee ik op stap was vond het ook erg gezellig en ik pikte wat signalen op die me deden denken dat de avond nog lang niet voorbij was. Maar ik moet bekennen, met een drankje op kon ik het niet helemaal goed inschatten. Ik kreeg ook wel een beetje de kriebels in mijn buik toen we besloten naar huis te gaan. Zouden we aan de gang gaan met elkaar? Wilde ze gaan slapen? Ik wist het niet zo goed, maar gelukkig werd dat wel snel duidelijk. Ik baalde een beetje dat ik zo stom was geweest om naast een lingeriesetje geen jurkje of iets in die richting mee te nemen. Ik trok daarom (voor het eerst tijdens een swing avond!) een makkelijke outfit aan die verre van sexy was, maar dat maakte niet veel uit, ze wisten allang hoe ik eruit zag, met of zonder jurkje.

Die avond had ik voor het eerst seks met een stel in hun eigen bed! Ik was wel een beetje overrompeld. Ik had dat nog nooit gedaan, het bed is naar mijn idee echt voor het stel. Een matras apart ziet er anders uit, die wordt speciaal neergelegd om te swingen. Als dat matras er niet ligt hoeven mensen niet aan het swingen te denken, maar wanneer je in je eigen bed los gaat met een ander kan je daar steeds weer aan terug denken. Maar goed, het was hun keuze en ik respecteer dat. Het is overigens ook niet mijn bed dus ze moeten dat zelf weten, misschien ben ik wel de enige die er zo over denk, dat kan natuurlijk ook. Die avond werd ik behoorlijk verwend, zelfs zo erg dat ik echt niet meer kon, en dat krijgen niet veel stellen voor elkaar. (Er zijn er maar een paar en die weten dat zelf wel dus daar ga ik me niet over uitlaten, haha!)

Gelukkig had de andere vrouw hetzelfde en we besloten dan ook samen om de man te gaan verwennen. Dat is iets wat ik altijd erg leuk vind. Gewoon het samenspel tussen vrouwen en het genieten van de man in kwestie. Ik vind het gewoon leuk om te zien hoe een stel het oprecht kan waarderen om zo samen bezig te zijn met een persoon. Ik zeg even expres persoon, omdat het ook wel eens gebeurt dat ik samen met de man een vrouw verwen. Maar dat was nu niet het geval. De avond was erg leuk en lekker moet ik bekennen! Naast het feit dat ik seks had in hun bed, sliep ik ook nog tussen hen in. Oh boy, dat is echt niks voor mij! Ik lig niet graag tussen het stel in, ik vind dat niet gepast op de een of andere manier, en daarnaast slaap ik het liefste aan de buitenkant. Dan kan ik draaien en doen en laten wat ik wil zonder dat ik bang ben dat ik mensen sla of schop. Bovendien knuffel ik graag, en vaak ook niet bewust, dus als ik naast een persoon lig kan ik daar beter rekening mee houden dan wanneer ik tussenin lig. Dan heb ik ineens twee kanten waarbij ik moet opletten dat ik niet ga knuffelen! Ja dames, lach maar, Anouk die altijd bezig is met seks, en meestal met experimenteren houdt ook gewoon van knuffelen! Maar dat moeten jullie maar niet verder vertellen. Jullie kunnen het volledige verhaal van deze date hier vinden.

Een andere date die nog niet op mijn website te lezen is, is een date die ik had rond Pasen. Een date waarbij de buikkriebels weer van de partij waren, ik mezelf wel behoorlijk voor schut heb gezet (gelukkig in positieve zin) en waarbij we veel gelachen hebben naast het feit dat ik er heel erg van genoten heb. Ik was bij een stel waarbij ik al eerder geweest was, maar waarover ik toen geen artikel geplaatst had op mijn site. Dit keer vonden ze het wel goed, en ik moet zeggen dat het wel een aardig lang artikel is geworden. Maar dat kon ook niet anders want er gebeurde van alles! Persoonlijk vind ik dit een heerlijk duo en voel ik me echt op mijn gemak bij ze. Dat is overigens ook wel te merken aan mijn acties, maar dat kunnen jullie binnenkort lezen. Ik kan jullie wel alvast zeggen, ik was niet het haasje... Nu denken jullie vast: “Anouk, volgens mij ben je compleet gestoord, wat betekent dat nou weer? Niet het haasje?!” Ik ga er nog niks over zeggen maar jullie kunnen er vast om lachen. Wij konden het in ieder geval wel! Als je dit artikel of andere artikelen niet wilt missen dan kan je je hier inschrijven voor mijn nieuwsbrief, dan blijf je in ieder geval op de hoogte van mijn nieuwe artikelen.

Tussen het swingen door sta ik met twee benen in het gewone leven, het is momenteel een erg drukke periode met van alles en nog wat, en daarnaast kwam ik ook nog in contact met twee leuke jongens. Het lijkt wel alsof er een groot uithangbord om mijn nek hangt waarop staat “single”! Of misschien straal ik wel weer gewoon uit dat ik behoorlijk plezier heb in het leven. Want eerlijk is eerlijk, ik merk dat mijn vrolijkheid aanstekelijk werkt en dat ik daardoor nog meer opval dan dat ik normaal al schijn te doen. Ik heb met beide heren wel geregeld contact en ik heb besloten dat ik voorlopig nog maar even niet laat merken dat ik swing. Dat betekent dus ook dat ik, die geregeld seks heb met mensen die ik net ken, nu ineens een andere houding heb. Ik heb met beide heren nog geen seks gehad en maar met een van beide gezoend! Ik sta versteld van mezelf! Zie je, ik kan ook nog gewoon normaal daten.

Naast al het daten heb ik nog een artikel online gezet met tips voor het invullen van je profiel op een nieuwe datingsite, en ben ik bezig geweest met een oplossing voor mijn tijdgebrek. Ook is er een blog online gegaan over fakers omdat ik het wel belangrijk vind dat mensen hier bedacht op zijn. Wil jij wat tips waardoor je een faker sneller herkent? Lees dan dit artikel eens. Momenteel ben ik bezig met nog een aantal artikelen en een bijzondere samenwerking. Ik hoop jullie hier snel meer over te kunnen vertellen, maar mijn agenda zal dan toch niet veel voller moeten raken als dat hij nu al is. Swingen, toys en mannen... Volgende maand zal ik hierop terug komen!

Xxx Anouk