Win: 7x2 kaartjes film Walk of Shame

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Je hebt het misschien wel eens mee gemaakt: na een veel te leuk feestje word je wakker op een wildvreemde plek, met de outfit van the night before nog aan. Dan moet je met je katerige hoofd de weg naar huis vinden, terwijl je haar door de war zit en je mascara op je kin hangt. Een regelrechte walk of shame! Stel je eens voor dat je daarna ook nog door moet naar het sollicitatiegesprek van je leven… Het overkwam Meghan, de hoofdrolspeelster van de film Walk of Shame (gespeeld door Elizabeth Banks).

Met maar acht uur om de droombaan van haar leven binnen te slepen, lijkt de toekomst van Meghan, een jonge nieuwsreporter in Amerika, in duigen te vallen. De paar uur die hieraan voorafging, is een mix van liters drank, een knappe wildvreemde man met wie ze in bed belandt en een lange weg naar huis die ze lopend, zonder telefoon en zonder portemonnee moet afleggen. En onderweg wordt ze ook nog eens van tippelen beschuldigd en slaat ze op de vlucht met een crimineel.

Klinkt als een topfilm! Daarom geven wij er een hele stapel kaartjes voor weg...

Win: 7x2 kaartjes voor de film Walk of Shame

Deze winactie is inmiddels afgelopen.


De code
Een regelrechte walk of shame deel je liever niet met de hele wereld. Maar je vertelt er natuurlijk wél graag over aan je beste vriendinnen! Dat kan heel makkelijk, want als je de door ons bedachte codetaal gebruikt kun je gewoon een post over je wilde avond en/of slippertje plaatsen op Facebook, Twitter of Instagram en begrijpen alleen je echt goede vriendinnen wat je precies bedoelt. Ook is het gewoon leuk om iets geheimzinnigs te posten dat al je mannelijke vrienden niet begrijpen, terwijl jij er met je beste vriendinnen dubbel om ligt! Hilarisch toch?

De geheime code bestaat uit drie elementen: een kleur, een drankje en een stad.
Wat was de kleur van de outfit die jij droeg tijdens jouw walk of shame? Bv. Geel. Wat heb je de bewuste avond/nacht gedronken? Bv. Bacardi Cola. In elke stad liep jij je walk of shame? Bv. Utrecht. Deel deze 3 woorden met de hashtag #walkofshame!

De geheime code die wij op Facebook hadden kunnen zetten voor Koningsdag luidt dan ook: Oranje Prosecco Amsterdam #walkofshame

Deze winactie loopt t/m 21 mei. Winnaars krijgen bericht per mail.