Bejaardentehuis aangeklaagd vanwege strippers

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Bejaardenhuizen en strippers lijken mijlenver van elkaar vandaan te staan. Die twee hebben echt niéts met elkaar te maken. Toch? Toch lijken bejaarden ook zo hun behoeften te hebben. Toen deze zoonlief bij zijn bejaarde moeder op bezoek ging in het tehuis vond hij een, op zijn zachtst gezegd, choquerende foto. Zijn moeder zat met haar hand in de onderbroek van een gespierde, jonge knakker. Wat heeft dat te betekenen, moeders?

Volgens de advocaat van het “slachtoffer” is de vrouw geheel onschuldig. Ze wilde hier eigenlijk niks mee te maken hebben, maar zou gedwongen zijn om het geld bij de man in zijn onderbroek te stoppen en naast diens 'intieme deel' te leggen. Het bejaardentehuis zou de stripper hebben ingehuurd nadat deze vorm van entertainment de meerderheid van de stemmen won.

De familie van de oude dame klaagt het bejaardentehuis nu aan, omdat de vrouw zich in haar waarde voelt aangetast. Wij zouden het wel weten als we verschrompeld en bejaard achter de geraniums zitten en er ineens een hottie om de hoek kwam kijken...


Bron