Peaches Geldof (25) overleden

Celebs door Vrouwen redactie

It girl Peaches Geldof is gisteren op 25 jarige leeftijd overleden. De Britse werd door de politie dood gevonden in haar appartement, nadat een vriend alarm had geslagen over haar gezondheid. Volgens de politie zijn er geen harddrugs of een afscheidsbrief gevonden in de woning, ook waren er geen zichtbare verwondingen te zien op het lichaam van Peaches. Hiermee blijft de dood van de twintiger dus nog een raadsel, omdat de kans op een zelfmoord over overdosis nihil is volgens de politie.

Peaches stond bekend als een voormalig feestbeest dat niet vies was van een feestje, drugs en alcohol. Dit veranderde echter toen ze met zanger Thomas Cohen trouwde en met hem twee kinderen kreeg. De familie van Peaches laat na het horen van het schokkende nieuws in een verklaring weten: "Ze was de wildste, grappigste, slimste en gekste van iedereen. Hoe is het mogelijk dat we haar nooit meer zullen zien? Hoe is dat te verdragen?" Ook haar echtgenoot heeft gereageerd op haar dood. “Mijn geliefde vrouw Peaches werd aanbeden door mij en haar twee zoons Astala en Phaedra. Ik zal ze opvoeden met hun moeder in hun hart.”

Opvallend is dat Peaches de dag voor haar dood nog een tweet plaatste met een foto van haar overleden moeder. Paula Yates overleed ook op een jonge leeftijd in 2000. Verschillende beroemdheden hebben op de dood van Peaches gereageerd via social media. Zo schrijft vriendin Sharon Osbourne kapot te zijn van het nieuws en schrijft Ellie Goulding: ‘Sommige dingen zijn niet te begrijpen.’

Bron,bron,bron