Een kijkje in de handtas van...

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Altijd al willen weten wat andere vrouwen in hun tas meeslepen? Het is algemeen bekend dat vrouwen hun hele leven meezeulen in zo'n tas. Behoorlijk intiem dus, zo'n inkijkje. Toch durven wij het aan! Om de beurt laat een van de redactieleden zich in de tas kijken. Carlijn studeert af bij Vrouwen.nl en bijt het spits af.

Hi! Ik ben Carlijn een Limburgse 21 jarige brunette, (sinds kort) wonend in Amsterdam, die momenteel in haar afstudeerjaar zit van de opleiding Communicatie. Sinds februari behoor ik (tot mijn grote blijdschap) tot het gezellige team van Vrouwen.nl als afstudeerstagiaire! Ik ga laten zien wat ik dagelijks allemaal de moeite waard vind om mee te slepen in mijn handtas..

Zoals te zien is zitten er vrij veel standaard spullen in zoals mijn portemonnee, mijn waterflesje (ik probeer heel moedig aan 2 liter water per dag te komen), mijn agenda, etui, notitieblok (altijd op zak hebben), Macbook Air, kauwgoms, de ELLE (voor de saaie momentjes in de dag), oortjes, handcrème (Rituals), deo (Nivea pocket size), Vaseline, een mandarijn... Maar gelukkig is er nog meer.

Aangezien Vrouwen.nl middenin de bekende negen straatjes van Amsterdam ligt hebben we dus nooit een saaie pauze! Vanmiddag liep ik met Vrouwen.nl’s Micky naar de Marqt en heb ik deze “Rode kool salade met appel” gehaald, yummm. En nog gezond ook.

Dit is mijn uilendoosje, gekregen van mijn lieve moeder, waar snoepjes in zitten die volgens haar geluk brengen. Het zit vast tussen je oren maar als je soms iets spannends moet doen of een beetje geluk nodig hebt is zoiets hartstikke fijn om op zak te hebben! Het geeft stiekem toch een goed gevoel...

Dit kleine borsteltje is van Pylones en ontbreekt nooit in mijn handtas. Een hele borstel in mijn tas is veel te groot maar op sommige momenten is een borstel gewoon een must voor een vrouw als je het mij vraagt. Daarbij is Pylones ook nog eens hartstikke leuk.

Deze HUB zonnebril heb ik een paar dagen geleden gekregen op de redactie van Vrouwen.nl en meteen braken de eerste zonnige lentedagen aan. Een van de leuke dingen hier zijn alle gave spulletjes en uitnodigingen van events die Vrouwen.nl krijgt van verschillende merken en PR bureaus (ja, het is hier het echt zwaar).

Dit is wat mij betreft echt de uitvinding van de eeuw. M’n portable lader, ik laad hem 's nachts op en overdag zit hij in mijn handtas. Als mijn iPhone dan voor de zoveelste keer leeg is hoef ik niet totaal onbereikbaar door het leven te gaan.

Ik heb standaard twee basic kleurtjes lipstick in m’n handtas, mijn favoriet is de lipstick van MAC maar ik ben ook heel blij met mijn lipstick van la Biosthetique.

Ik draag elke dag het zelfde geurtje van Roberto Cavalli, maar als ik na een lange werkdag nog iets in mijn agenda heb staan zijn er weinig sporen van parfum op mij te ontdekken. Vandaar dit kleine hervulbare flesje van Alien (Thierry Mugler), heel milieubewust en handig. Je kan hem laten bijvullen bij bijvoorbeeld ICI Paris. Echt een aanrader!

Wat zijn volgens jullie aanraders om altijd in je handtas te hebben zitten?