Uitproberen: Levi’s Revel jeans

Mode & trends door Vrouwen redactie

Al in 1934 maakt Levi’s zijn eerste jeans model voor vrouwen, toen nog een rechtoe rechtaan kledingstuk dat vooral praktisch moest zijn. Nu, 80 jaar later, maakt Levi’s nog steeds furore met jeans voor vrouwen, en niet alleen vanwege het praktisch nut van de spijkerbroek. De Curve ID lijn zag al in 2010 het licht en gaat uit van verschillende curves (slight, demi, bold) zodat elke vrouw een broek kan vinden die zit als gegoten - ongeacht je maat.

Nu nieuw is de Revel jeans, onderdeel van de Curve ID lijn. Deze jeans voelt soepel en zacht aan, maar vergis je niet: op plekken waar het nodig is (exact: de butt area) is hij extra verstevigd. Met als resultaat dat je benen slanker en langer ogen. Dat moesten wij uitproberen!

Even passen (hallo teentjes!). Zien jullie op de linkerfoto hoe de binnenkant van de broek verschillende kleuren heeft? Dat geeft aan waar de extra versteviging zit: rondom te billen, precies waar wij het nodig hebben. Je voelt ook als je de broek aan hebt dat de boel op die plekken in toom wordt gehouden, terwijl hij verder juist heel zacht en soepel zit.

Yes, Danique van Girlscene, Annemerel van Annemerel.com en ik zijn in de wolken met onze Levi's Revel - kijk, ik heb billen! Sterker nog: Annemerel en ik trokken hem niet meer uit en liepen met gelifte billen en al de deur uit.


Ga jij 'm ook proberen?