Meest briljante break-up

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Hopelijk ziet Valentijnsdag er voor de meesten wat rooskleuriger uit dan voor dit koppel. Het stel in het filmpje verbreekt namelijk hun relatie. De begroeting gaat al niet van harte en ze zien er beiden ook niet echt happy de peppie uit, ondanks dat zij hoog zwanger is. Daar is eigenlijk niks grappigs aan, zij het niet dat dit filmpje op een dusdanig fantastische manier in elkaar is gezet, dat je moet lachen van bewondering. Het is ongelooflijk hoe ze dit in elkaar hebben gekregen.

Alle dialogen in de video zijn opgebouwd uit filmtitels. In het scenario komen de meest hilarische zinsconstructies uit hun mond rollen, die taalkundig ook nog eens volledig correct zijn. Zo blijkt meneer ineens seksverslaafd te zijn (it runs in the family), want zij wist precies what he did last summer: very bad things. En zij blijkt zwanger te zijn van een andere man dan van haar toekomstige ex-man, want hij was the man who wasn't there.

Bijna vier minuten volkletsen met filmtitels (zonder andere hulpwoorden te gebruiken), daar heb je honderden titels voor nodig en heel erg veel tijd. Hoe lang zouden ze ermee bezig zijn geweest om het scenario te schrijven?