4 Seksstandjes die je nog niet kende

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Het is maar aanpoten in die slaapkamer. Voor iedereen die de gemiddelde drie keer seks per week braaf uitvoert met zijn/haar partner is het soms tijd voor wat afwisseling. Op naar de vijf keer per week! Sommige van deze standjes zijn misschien even puzzelen, maar ze zijn de moeite van het proberen waard.

1. De G-kracht
Ga op het bed of op de bank liggen met je billen net over het randje en je knieën opgetrokken. Zorg dat je vriend zich op gelijke hoogte bevindt en laat hem binnendringen. Als je billen zich op gelijke hoogte bevinden met die van hem, wordt je G-spot gestimuleerd. Halleluja!


2. De liefdeswrap
Het uitgangspunt voor dit standje is de oude vertrouwde missionarispositie. Als je als vrouw onder ligt, wikkel dan je benen helemaal om zijn middel: de wrap. De penetratie is hierdoor extra diep (dat wordt naar adem happen!) en je gevoeligste plekje wordt extra gestimuleerd door de wrijving.



3. De passie pretzel
Het is even puzzelen, deze pretzel-positie, maar het is de moeite van het proberen waard. Ga tegenover elkaar zitten op je knieën (liefst op een kleedje, om open geschuurde knieën te voorkomen) waarbij je elkaar aankijkt. Trek dan allebei je rechterbeen op, zodat je voet plat op de grond staat. Schuif naar elkaar toe, tot je elkaar raakt op de juiste plek: jackpot. Buig om beurten een beetje naar voren of juist een beetje naar achteren en beweeg rustig (of juist steeds harder) heen en weer.


4. De amazone
Voor dit standje ga je je man berijden, maar dan andersom. Zorg dat hij op zijn knieën zit, en naar achteren leunt, zo horizontaal mogelijk. Bestijg hem en zorg dat je gezicht de andere kant op kijkt, zodat je hem niet aan kijkt. Als het lukt kan hij met zijn onderbenen jouw onderbenen vast klemmen. Dit is al leuk, maar maak het nog intenser door de rollen om te draaien: leun voorover tot je op je buik ligt, terwijl hij omhoog komt - terwijl jullie in elkaar verstrengeld blijven. Intens!

Bron, bron