Erotische Ontdekker Anouk VII

Vrije tijd door Vrouwen redactie

En januari is ook weer voorbij, deze maand ging echt snel! Ik ben inmiddels 23! Whoehoeeee! Party was gezellig, maar we hebben het niet heel uitbundig gevierd. Nu zijn jullie vast nieuwsgierig naar wat ik allemaal uitgespookt heb na of tijdens de party en de rest van de maand. Nieuwe contacten, leuke toys, spannende dingen uitgeprobeerd...? Uhm nee eigenlijk niet echt. Wat?! Anouk die niks gedaan heeft?! BIZAR! Ja klopt dames, het is niet zoals het normaal gaat, en dat komt door het volgende... Het is uit met mijn vriend.

Nu vragen jullie (net als heel veel mensen om ons heen) af hoe dat nu toch komt. Mijn vriend en ik, altijd zo close, twee handen op een buik, vol plezier en altijd uitkijkend naar een volgende date of spannende ervaring... Nou zoals jullie wel gezien hebben werden de dates de laatste maand minder, en kwam ons “vriendinnetje” steeds vaker. Naast het feit dat het om privé redenen wat minder goed liep tussen mijn vriend en mij, kwam zij er dus ook nog tussen! En dat alles zorgde ervoor dat we uiteindelijk besloten toch uit elkaar te gaan. Ik kan en wil er verder niet over uitweiden maar dat het pijn doet om deze stap te nemen, dat is wel duidelijk. Aan de andere kant heb ik ook weer een wijze les geleerd, en kan ik jullie misschien voor de fouten behoeden die ik gemaakt heb.

Zoals jullie weten ben ik altijd eerlijk in mijn verhalen dus ik denk dat ik, wanneer ik eraan toe ben, wel een blog ga schrijven met oog op wat er gebeurd is. Maar voor nu is de kans dat ik een mega huilbui krijg en me onder een dekbed verstop met chocolade, Ben & Jerry's ijs en een collectie aan foute liefdesliedjes te groot. (Haha oke dat doe ik niet hoor, ik hou niet van ijs en ook niet zo van chocolade, maar het gaat om het idee.) (Ben ik trouwens de enige vrouw in Nederland die hier niet van houd?!) Want ja, ondanks dat je soms zelf voor dingen kiest, kan het enorm zwaar zijn. Dat is ook waarom ik de afgelopen maand eigenlijk niet zo veel bezig ben geweest met mijn website, seks en alles daaromheen. Maar dat snappen jullie vast wel.

Of ik deze maand dan helemaal niks gedaan heb? Of ik helemaal geen blogs geschreven heb? Nee, ik heb deze maand niet heel veel gedaan, en ja, ik heb wel blogs geschreven. Ik ben momenteel met een test bezig, maar mijn testdagen zijn nog niet voorbij, dus ook hier binnenkort meer over! Maar niet getreurd, er zijn wel andere artikelen te lezen. Aan het begin van de maand is mijn artikel over het “kerst trio” online gegaan. Als je die nog niet gelezen hebt, dan kan je die hier lezen.

Daarnaast ben ik aan de slag gegaan met een vraag. Een vraag die bij veel dames speelt: Wat moeten ze dragen wanneer ze gaan daten?! Veel vrouwen vragen zich dit af, vlak voor een date, of al geruime tijd voor ze überhaupt een date plannen. Want ja, je wilt een goede indruk maken en die maak je voornamelijk met je verschijning. Dus ook met je kleding! En ja, ook ik heb me daar enorm druk om gemaakt, en kan me daar nog druk om maken als ik nieuwe mensen leer kennen. Ik ben tenslotte ook een vrouw! Wat naar mijn idee het belangrijkste is als je naar je kleding kijkt is dat je moet bepalen hoe jij wilt dat mensen je zien. Daarmee bedoel ik, kies je kleding naar hoe je bent! Als jij verlegen bent en niet zo heel snel uit de kleren wilt, dan is het niet handig om een mini-jurkje aan te doen met doorschijnende stukken, of iets in die richting. Kies dan voor een andere kledingstijl. Draag een outfit waarbij jij je prettig voelt. Wil je meer tips? Lees dan mijn artikel maar eens.

Daarnaast heb ik nog een artikel geschreven dat voor sommige mensen misschien een eye opener is. Er zijn mensen die swingen als ze net ziek zijn geweest, of denken dat je niks kan gebeuren als je altijd een condoom gebruikt tijdens het swingen. Ik vond dat er wel eens uitgelicht kon worden dat er wel degelijk dingen overgedragen kunnen worden tijdens swingen. Nu denk je waarschijnlijk gelijk aan al die verschrikkelijke afbeeldingen die je voorbij ziet komen als je iets zoekt over een soa, of die zeurende leraar biologie op de middelbare school. Misschien zelfs wel aan de gesprekken met je ouders die je op het hart drukten altijd veilig seks te hebben! Maar naast soa's kunnen er ook andere dingen overgedragen worden!

Neem nu een simpel griepje: je kunt anderen makkelijk aansteken. Zo zijn er nog wel wat dingen waar niet meteen aan gedacht word als je denkt aan swingen. Vandaar mijn artikel (lees het hier). En nee, ik heb echt niet alles beschreven wat er te beschrijven valt, want dan was ik nu waarschijnlijk nog aan het typen! Ik beschreef gewoon wat dingen waar niet snel aan gedacht word maar die wel geregeld voorkomen. Kijk maar eens of jij erg hebt in de beschreven dingen, of dat er dingen zijn waar je ook niet aan gedacht had.

Nou heb ik deze maand niet zo veel naar toys gekeken, maar heb ik wel een nieuwe toy en die ga ik dan ook de komende tijd testen. Verder wil ik jullie meegeven dat hoe leuk swingen ook is, bedenk altijd dat het iets toe kan voegen in je relatie, en wanneer er gevoelens in het spel komen, bedenk dan heel goed wat je wilt doen. Daar heb ik een tijdje geleden al eens over geschreven, maar ik had niet verwacht dat het mij zou overkomen. Of althans dat zoiets mij zou overkomen...

Nou ja, hoe de komende tijd gaat verlopen dat is niet helemaal duidelijk, maar wat wel duidelijk is, is dat ik gewoon blijf schrijven, en uiteindelijk weer ga proberen te ontdekken en genieten. Ik hoop dat jullie dat ook gewoon blijven doen, en gewoon jullie vragen blijven stellen!

Have fun!

Xxx Anouk