Wat zijn borsthaar over hem zegt

Lifestyle door Vrouwen redactie

De één ziet zijn of haar man liever met borsthaar, de ander moet niet denken aan zo’n oerwoud waar je dan met je hoofd tussen moet liggen. Maar wat zegt zijn borsthaar eigenlijk over hem? Onze collega’s van Ze.nl hebben dit piekfijn voor je uitgezocht, want borsthaar is er in alle soorten en maten!

Love on top
Liefde gaat boven alles. Letterlijk, want zijn wilde haren bevinden zich voornamelijk op het bovenste gedeelte van zijn goddelijke lijf. Dat is mooi, want zo heb jij prima uitzicht op zijn sixpack. En lucky voor hem: zijn man boobs worden zo mooi verborgen. Win-winsituatie dus.
Dit maakt hem sexy: Als jullie samen op de bank voor de tv liggen te knuffelen, vind jij met je hoofd een lekker plekje op zijn harige borst. Hmm, zacht en warm.
De snoeischaar erin als… Hij de boel daarboven in bedwang moet houden met een behaatje uit jouw ladekast en hij een grotere cup heeft dan jij.
Wat dit over hem zegt: Dit is een man die niet bang is om zijn gevoelige kant naar boven te halen. Een relatie betekent voor hem open en eerlijk zijn. En zoals het een echte vent betaamt zet hij niet alleen zijn borsthaar, maar ook zijn vrouw on top. Zij is alles voor hem.

De appelboom
Hoge bomen vangen veel wind en als meneer zijn blouse iets te ver open heeft staan, waait zijn borsthaar er vrolijk uit. Echter, dalen we meer naar de wortel van de boom dan is er vrij weinig meer te spotten. Het gebeurt vooral in de zijtakken.
Dit maakt hem sexy: Een klein bosje borsthaar komt net boven het randje van zijn V-hals trui uitsteken en schreeuwt je tegemoet: hier schuilt een echte man onder.
De snoeischaar erin als… De boom meer nijgt naar een treurwilg.
Wat dit over hem zegt: Hij heeft er nogal een handje van om zichzelf boven de massa te verheffen. Maar goed, laat zijn arrogantie je niet afschrikken, want zelfs deze stoere vent heeft een klein hartje. Het duurt alleen even voordat hij dat durft te laten zien.

De landingsbaan
Als jouw lichaam een Boeing 747 was, was zijn borsthaar een landingsbaan van Schiphol. Zijn haar roept je om jezelf op hem te werpen en hem te knuffelen. Het is zoals een vliegritje: je belandt vrijwel altijd veilig in zijn armen.
Dit maakt hem sexy: Het is de perfecte combinatie van een stukje bloot en een bescheiden bodembedekking waardoor zijn heerlijke bovenlijf mysterieus door het tapijtje heen schijnt.
De snoeischaar erin als… Zijn landingsbaan een zijweg inslaat en zijn sixpack of bierton dreigt te verhullen.
Wat dit over hem zegt: Bij hem kun je je met een gerust hart veilig voelen. Hij beschermt je tegen alles en iedereen, helaas soms behoorlijk tegen het irritante af. Snel jaloers kan hij daarom wel gauw zijn, maar met zijn puppyogen vergeef je het hem wel.

Kijk voor nog meer borsthaar op Ze.nl!