10 Ergenissen tijdens het uitgaan

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Lekker een avondje stappen met je vrienden is natuurlijk onwijs gezellig. Maar je herkent vast ook wel een paar van onderstaande irritatie momentjes. Want sommige mensen...

Wanneer iemand zegt: "Wat kijk je boos". Seriously... Je kunt ook niet de hele avond vrolijk kijken als er alleen maar mensen met slechte openingszinnen naar je toe komen.

Als je die jongen tegenkomt waar je ooit in een dronken bui mee gezoend hebt, maar die je eigenlijk helemaal niet tegen wilt komen.


Wanneer je blijkbaar in een verkeerde tent bent beland (hallo Reguliersdwarsstraat!) en al tien keer een hand op je kont hebt gevoeld in die vijf minuten dat je binnen bent. Snel weer weg daar!

Als de uitsmijter een kwartier nodig heeft om uit te rekenen of je nou 20 of 21 bent, aan de hand van je ID. Is ook moeilijk, al die getallen.

Als een jongen doorheeft dat 06-87654321 niet je echte nummer is. Uh... haha... grapje!

Als de barman je al vijf keer voorbij is gelopen en het meisje dat pas twee seconden naast je staat wel meteen helpt. Terwijl je nog zo zwoel kijkt... Zucht.

Als iemand per ongeluk drinken over je heen gooit.

Als je vriendin een leuke kerel aan de haak heeft geslagen en jij er een beetje bij staat. Waar is die wingman?

Als jongens niet begrijpen dat je na een gesprek van vijf minuten niet meteen met ze wilt zoenen.

Als er de hele avond alleen maar kneuzen op je af stappen en die ene leuke jongen aan de bar (waar je écht niet op af durft te stappen maar al zolang oogcontact mee maakt dat het bijna ongemakkelijk wordt) niet de moeite neemt naar je toe te komen met een drankje.

Bron,bron,bron,bron,bron,bron,bron,bron,bron