Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Kado special

Uit onderzoek blijkt dat mensen gelukkiger worden van het géven van kado’s, dan van het ontvangen ervan. Daarom stelden wij een lijstje samen met kado’s die je kunt uitdelen aan iedereen die je dierbaar is. Vooruit, je kunt het lijstje ook onder de neus schuiven van je vriendje/zus/moeder om een niet-zo-subtiele suggestie voor jóuw kadootje te doen, maar dat is aan jezelf.

- Liqor 43 kadoverpakking
Soms is er niets beter om de feestdagen door te komen, dan een flinke bel sterke drank. Maar het leuke aan die feestdagen is dan weer dat er fijne feestverpakkingen zijn voor die flessen sterke drank. Zoals Licor 43 (een van onze lievelingslikeurtjes!) dat nu met vrolijke shotglaasjes komt. Cheers!

- Lamp Vita, Scandinavisch design
Donkere dagen, die vragen om licht. Maar dan wel uit een beetje mooie designlamp, als het kan. De lamp Vita is een Scandinavisch design, wat tegenwoordig synoniem is voor hip. Mooi om te geven, omdat de ontvanger er echt langdurig plezier van heeft. Verkrijgbaar via designplatform Triitme, Triitme.com.


- Royal Lounge Junky
Oeh la la, lingerie. Elke vrouw voelt zich mooier als ze een goed zittend en gloedjenieuw setje lingerie aan heeft. Zeker diegenen die zichzelf niet zo snel verwennen met zoiets, verdienen het als kadootje! Het nieuwe lingeriemerk Royal Lounge Junky heeft mooie én goed ondersteunde bh’s van cup A tot E.


- Win: verwennerij voor jezelf! Wie lid is van de Vrouwen.nl nieuwsbrief heeft de winactie gezien waarbij we een beautypakket ter waarde van €300,- weggeven. Wil je meedoen? Dan heb je de geheime code nodig, en die luidt: ‘Verwennerij voor vrouwen’. Vermeld deze code in je aanmeldingsmail om mee te doen. Ben je nog geen lid van de Vrouwen.nl nieuwsbrief? Schrijf je snel in, zodat je dit soort acties niet langer mist!