Zwarte Piet dildo

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Twee jaar geleden schreven we op Vrouwen.nl al een artikel over dit bijzondere speeltje en na wat research blijkt hij nog steeds te koop! Hoog tijd dus om dit bizarre seksspeeltje weer eens onder de aandacht te brengen. Omdat het sinterklaasfeest toch altijd een beetje als een kinderfeest wordt gezien heeft erotische shop Mel Hardy iets voor volwassenen op de markt gebracht. Namelijk ‘De Zwarte Piet’. Eh, ja...

Dit is een zwarte dildo die het ideale sinterklaaskado moet zijn voor volwassenen, zodat het feest ook voor oudere generaties leuk blijft. We raden je overigens wel aan het kado op het juiste moment en vooral aan de juiste persoon te geven. Je schoonmoeder zal het waarschijnlijk niet zo waarderen, maar voor pakjesavond met je vriendinnen is het misschien best geinig.

De fabrikant meldt er overigens bij dat wanneer je dit kado in iemand's schoen wilt doen, je er wel voor moet zorgen dat die persoon een laars neerzet, want in een ballerina maatje 36 gaat deze Zwarte Piet niet passen. Hebben? Bestellen kan hier.