Beste plekken om op Nintendo 3DS XL te spelen

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Wat zijn nu de beste plekken om te gamen op de Nintendo 3DS XL? Dat zochten een aantal gelukkige lezers van o.a. Vrouwen.nl uit. Afgelopen maanden lieten we een testpanel van enthousiastelingen de nieuwe Nintendo 3DS XL testen. Ze kregen ook de spelletjes Animal Crossing New Leaf en New Super Mario Bros 2 erbij, en sloegen braaf aan het testen. 90 Procent van de testers beoordeelde het Mario spel als 'leuk' tot 'heel leuk', 80 procent vond Animal Crossing 'leuk' tot 'heel leuk'. Zoals we al gewaarschuwd hadden bleek het gamen behoorlijk in de smaak te vallen. Een van de testers: "Ik heb elke dag wel een tijdje achter de 3DS gezeten. Ik had het niet willen missen!" Een andere tester: "Ik heb met heel veel plezier de 3DS XL getest en ik moet de komende tijd eventjes afkicken!"

Goed, dat het nieuwe draagbare gaming device van Nintendo in de smaak valt, moge duidelijk zijn. 80% van de testers was erg enthousiast over het 3D scherm: "Het is onwijs gaaf om te spelen in een 3D omgeving want je ervaart en beleeft het spel heel anders dan normaal". Bij een andere tester was het hele gezin dol op het spel Animal Crossing: "Om hem terug te krijgen van mijn man moest ik af en toe erg veel moeite doen". Jaha, daar hadden we al voor gewaarschuwd!

Maar wat is nu de beste plek om op de Nintendo 3DS XL te spelen? In de foto's van onze deelnemers:

In de keuken, terwijl je in je leeuwenpak leunend tegen het aanrecht wacht tot de oven klaar is.



In bed, omdat slapen ook wel een andere keer kan.


Met zijn allen op de bank - overigens een briljante manier om de kids stil te houden.




Of alleen op de bank, omdat het leuker is dan op tv naar GTST/Expeditie Robinson/Geordie Shore kijken.

Van ons testpanel zou 90% zowel het spel Animal Crossing New Leaf als het spel New Super Mario Bros 2 aanraden aan vrienden. Heb jij het al wel eens gespeeld?


Dit artikel is een advertorial.