Top 5: leukste winterfilms!

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Je hebt gewoon van die films waarvoor het móet sneeuwen en die je alleen kunt kijken met warme chocolademelk en koekjes. Gelukkig maar, want de winter komt er weer aan! En dan is het toegestaan om lekker met je knalroze huispak, gemaakt van badstof, op de bank te liggen met één van deze onderstaande films.

1. Love Actually

Dé feel good film voor de winter. Het verhaal speelt zich dan ook rond kerstmis af. Maar hé, goede romantische komedies met voldoende humor zijn ook buiten de feestdagen leuk!


2. Harry Potter

Op de één of andere manier is deze film gewoon niet leuk in de lente. Het leuke van Harry Potter is natuurlijk dat er zeven delen van bestaan. Hallo filmmarathon!


3. Bridget Jones Diaries

Altijd fijn om naar iemand te kijken die worstelt met de typisch herkenbare vrouwenproblemen die net nog een tikkeltje erger en gênanter zijn dan die van jou.


4. The Holiday

Een film waar sneeuw in zit is nooit leuk in de zomer, maar uitstekend voor de winter natuurlijk! Oh, en hadden we al gezegd dat Jude Law erin speelt? Kijken dus.


5. Zwartboek

Lekker veilig binnen zitten met een oorlogsfilm, en beseffen hoe goed je het eigenlijk hebt. Dat kan perfect met Zwartboek. Daarbij zijn we altijd weer onder de indruk van Carice.


Met deze vijf kom je de winter natuurlijk niet door. Kijk op Chicklit voor nog meer leuke winterfilms!

Bron,bron,bron,bron,bron,bron