Linda de Mol is boos

Celebs door Vrouwen redactie

Je hebt het vast al meegekregen, of je het nu wilde of niet. 'Jeroen Rietbergen heeft zijn vriendin Linda de Mol bedrogen!' kopte roddelblad Weekend gisteren. Volgens het blad zou de bad boy zijn vriendin Linda zou hebben bedrogen met Gooisch meisje Renée Gunning. Vervolgens ging het de hele dag nergens anders over in gossipland.

Linda de Mol reageerde vandaag zelf op de geruchten. Ze is woedend. Volgens haar is het hele verhaal puur een verzinsel. Rietbergen reageerde gisterenmiddag al dat het verhaal niet klopt en dat hij nooit iets met Renée heeft gehad of gedaan. Ook het Gooische meisje zelf verklaarde later dat het artikel vol staat met onwaarheden en dat het niet helemaal klopt.

Volgens Renée zou ze alleen aan Weekend hebben verteld dat ze ooit een affaire heeft gehad met de vriend van Linda: "Er is weleens iets gebeurd. Dat begon toen ik achttien jaar was. De laatste keer dat Jeroen en ik elkaar hebben gezien, was in april op de hockeyclub. Toen had ik geen relatie. Maar momenteel heb ik een fijne vriend."

Voor ons is het nog steeds niet helemaal duidelijk wat hier aan de hand is. Is het een roddel die zomaar door roddelblad Weekend de wereld in is geholpen, of is het een gevalletje 'waar rook is, is vuur' en probeert Linda de Mol nu uit alle macht haar vuile was binnen te houden?

Gooisch meisje Renée GunningBeeld via Reporters. Bron, bron, bron