Party tip: Hed Kandi ADE 2013 Special

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Heb je het heerlijke VRIJ Big Summer Fest gemist? Zonde, niet alleen omdat het weer een knallende editie vol goede muziek was, maar ook omdat de feestlocatie in het Muziekgebouw aan het IJ een van de mooiste locaties van Amsterdam is. Goed nieuws: er wordt tijdens het Amsterdam Dance Event opnieuw een party georganiseerd in het Muziekgebouw: Hed Kandi ADE 2013 Special. Op zaterdag 19 oktober is het feest!

De feestjes van Hed Kandi ademenen doorgaans een internationale sfeer, wat niet gek is als je bedenkt dat ze over de hele wereld gehouden worden. Miami, Ibiza, Londen, Kaapstad, Tokio - je kunt in de tofste steden ter wereld naar een Hed Kandi feest. De DJ's komen dus ook overal vandaan, hoewel tijdens ADE vooral DJ's uit Londen achter de draaitafels zullen staan. Denk bijvoorbeeld aan Phil Faversham, Sam Cannon, DJ Eiblin, Carl Hanaghan en John Jones. Maar laten we onze eigen trots Steven Quarre ook vooral niet vergeten! Kortom, een dijk van een line-up.

Wil je graag alvast een beetje in de stemming komen? Bekijk dan de aftermovie van het spectaculaire Hed Kandi zomerbal in het Concertgebouw, dat in juni georganiseerd werd. Geloof ons: het dak ging eraf!

Wil jij erbij zijn? Kaarten koop je nu voor €30,- via Hedkandi.nl of bij Primera winkels. Wees wel op tijd, want de late bird tickets kosten €35,- en als je echt pech hebt is het uitverkocht!