Kilo's verliezen is letterlijk goud waard

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Wil je graag afvallen maar kon je jezelf nooit genoeg motiveren om echt door te zetten? In Dubai hebben ze daar nu de ideale oplossing voor. Het steenrijke emiraat heeft besloten dat de bevolking te dik wordt en heeft er nogal wat voor over om daar iets aan te doen. Iedereen die afvalt krijgt zijn of haar verloren kilo's namelijk in goud uitgekeerd. Wie aan de actie mee wilde doen kon zich inschrijven en kreeg tips over gezond gewichtsverlies. Deelnemers moeten minimaal twee kilo afvallen om zich te kwalificeren voor het goud. Voor elke verloren kilo krijgt elke deelnamer een gram goud. Een gram goud is op dit moment ongeveer €34,- waard.

Mocht je er helemaal voor willen gaan dan is er nog een hele mooie bonus. Onder de drie mensen die het meeste gewicht hebben verloren wordt een gouden munt verloot die meer dan 4.000 euro waard is!

De wedstrijd was wel enigszins nodig, aangezien meer dan tweederde van alle mannen en bijna driekwart van alle vrouwen in Dubai te dik zijn. Nu maar hopen dat iedereen op een gezonde manier het goud gaat proberen te verdienen en het aantal anorexia/boulimia patiënten in Dubai niet spontaan stijgt…

Op 16 augustus eindigt de actie en zullen we erachter komen wie er een paar kilootjes lichter en een paar grammetjes rijker is. Zou jij het ervoor over hebben om op deze manier een paar grammetjes goud te kunnen bemachtigen?



Bron. Afbeeldingen: bron, bron, bron