Koninklijke baby op komst!

Celebs door Vrouwen redactie

Het lijkt eindelijk zo ver te zijn! Het Engelse volk is al dagen (weken, maanden) in spanning, maar vanochtend is Kate Middleton dan toch eindelijk naar het ziekenhuis gebracht omdat haar bevalling aanstaande zou zijn. Sinds december 2012 is bekend dat de vrouw van Prins William zwanger is. Vanochtend is een officiële persverklaring uitgebracht waarin staat dat de Hertogin van Cambridge vanochtend in het St Mary’s Hospital is opgenomen om te bevallen.

Of het eerst kindje van prins William en Kate een jongetje of een meisje is is nog niet bekend. Wij hopen op een mini William, als we eerlijk zijn. De koninklijke spruit zal derde in de lijn van de troonopvolging zijn, na grootvader prins Charles en vader prins William. Het koningshuis heeft laten weten dat er tot de officiële bevestiging van de geboorte nu geen nieuws meer zal komen, om een het koninklijk paar nog een beetje rust te gunnen.

Gedurende haar zwangerschap is Kate nog op veel Koninklijke bijeenkomsten aanwezig geweest. Hoe groot haar buik ook werd, ze bleef de stijlvolle vrouw die ze altijd al was (zeker vergeleken met Kim Kardashian, zoals je hier kunt zien). Een kort foto-overzicht van de zwangerschap van Kate.


Op 24 april



Op 29 april



Op 4 juni



Op 13 juni



15 juni


Bron . Foto's via Reporters