Op vakantie naar La Palma!

Reizen door Vrouwen redactie

Het eiland La Palma klinkt niet alleen exotisch, maar dat is het ook. Geen Hollandse zomer die hier tegenop kan! Het begrip ‘Hollandse zomer’ is eigenlijk een gekke omschrijving voor het weer in Nederland, het is namelijk altijd wisselvallig en je weet nooit precies waar je aan toe bent. Daarom zoeken we in de zomer altijd naar een plek waar je de zomer ook echt zomer is. Zoals La Palma!



La Palma is onderdeel van de Canarische eilanden. Omdat toerisme nog maar sinds kort een begrip is op dit eiland, heb je weinig last van andere vakantiegangers. Voor de avonturier valt hier dus nog veel te ontdekken. De stranden zijn rustig waardoor het voelt alsof je ze voor jezelf hebt. Dit eiland staat ook vol prima vakantieverblijven, die je bijvoorbeeld kunt boeken via Elizawashere.nl.



Het oude landhuis Finca Isla Encantada ligt op een plekje midden in de bergen, maar heeft een adembenemend uitzicht op ongeveer alles wat het eiland te bieden heeft: de oostkust en de andere Canarische eilanden in de hoofdstad Santa Cruz. En afkoelen doe je tijdens deze vakantie in het bijhorende zwembad.


Puro Atlantico is een moderne villa in het zuid-westen van La Palma. Vanuit het zwembad kijk je uit op de zee. Alle benodigdheden voor een geslaagde vakantie zijn binnen handbereik. Hmm, we zien onszelf al zitten met in het zwembad met een cocktail in de hand...


Met het uitzicht op lavavelden, veel groen en zee word je in Casa Eva omgeven door palmbomen - die het eiland overigens ook hun naam gaven. Wát een uitzicht!



Bron, bron