Interieurtip: Verroest

Wonen door Vrouwen redactie

Hou je van een vintage industriële stijl? Dan is het niet altijd even makkelijk om toffe items voor het interieur scoren. Je bent namelijk niet de enige die houdt van oude verweerde kisten en industriële lampen. Maar waar vind je die? Op rommelmarkten zijn de echte vintage ontdekkingen alleen weggelegd voor de hele vroege vogels en kenners, dus vis je vaak achter het net.

Het kan makkelijker: zoek winkels die het speuren en zoeken al voor je gedaan hebben. Op die manier stuit je op ware vintage pareltjes, die voor een beetje mazzel ook nog voor een fijn prijsje te koop zijn. Een van onze favoriete vintage interieurwinkels is te vinden in Groningen en heet Verroest. De eigenaar reist heel Europa door, op zoek naar voorwerpen die een verhaal vertellen. Hij knapt ze op en gunt ze een tweede leven.

Metalen kist van Verroest: €125,-


De winkel staat vol met betaalbare industriële, vintage en brocante meubels, lampen en accessoires en is alleen open op vrijdag en zaterdag (van 12.00 - 18.00). Je kunt wel een afspraak maken, of de webshop bezoeken van Verroest. Geloof ons, het is de moeite waard!


Op onze verlanglijst:


Groene archiefkist, €39,-


Buikfles XXL, €60,-


Zoeklicht, €185,-