10 Hotels met Mooiste Uitzicht

Reizen door Vrouwen redactie

1. Banyan Tree (Bangkok, Thailand)
Dit hotel is beroemd om zijn fascinerende uitzicht over de stad. Op de bovenste verdieping van het gebouw, 61 verdiepingen boven straatniveau, is de Vertigo Bar gelegen. Simpelweg geweldig.



2. Fasano Rio (Rio de Janeiro, Brazilië)
Een oneindig zwembad bovenop het dak plus een uitzicht over het Arpoador strand, de berg Two Brothers en de berg Corcovado met het beroemde Jezusbeeld erbovenop.



3. Hotel Tremezzo (Comomeer, Italië)
Hotel Tremezzo is het oudste hotel aan het Comomeer. Het is gedecoreerd in Art Nouveau stijl, met een panoramauitzicht over het meer. Op de achtergrond zie je bovendien het Bellagio resort en de Grigne Mountains...


4. Kasbah Tamadot (Atlas Mountains, Marokko)
Op een hoogte van 1320 meter heeft dit hotel een waanzinnig uitzicht over het Atlasgebergte. Richard Branson kocht het hotel nadat hij het had gespot tijdens een ballonvlucht.



5. Laucala (Laucala, Fiji)
Gelegen op de Nawi heuvel in Fiji, heeft dit hotel een prachtig uitzicht over de Stille Oceaan. Je waant je bijna alleen op de wereld.



6. Llao Llao Hotel (Bariloche, Argentinië)
Dit hotel bevindt zich middenin het nationale park Nahuel Huapi en heeft het hele jaar door een prachtig uitzicht.



7. The Standard (New York, VS)
Kijkt uit over de Hudson rivier en de prachtige skyline van New York.



8. De Twaalf Apostelen (Kaapstad, Zuid-Afrika)
Prachtig uitzicht over Kaapstad en het gebergte de Twaalf Apostelen.



9. The Yeatman (Porto, Portugal)
Dit hotel is gelegen aan de Duoro rivier en heeft een adembenemend uitzicht over het oude gedeelte van de stad Porto, dat je kunt bekijken vanuit je bubbelbad.



10. Wildflower Hall (Shimla, India)
Op een hoogte van 2500 meter in het Himalayagebergte bevindt zich dit hotel. Als dat uitzicht niet spectaculair is, dan weten wij het ook niet meer.