Beste Party Hostels

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Jongeren die de wereld rond reizen hebben vaak maar één doel: feesten. Natuurlijk het liefst zonder veel geld uit te geven aan dure verblijfplekken. De keuze valt dan al snel op goedkope hostels - die overigens vaak een verdomd goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. We willen overmatig drankgebruik absoluut niet aanmoedigen, maar reizende jongeren die gewoon houden van een feestje graag een handje helpen. Daarom presenteren we onze top 5 van beste hostels ter wereld om te feesten.


5. Paradise Cottage - Thailand
Deze verblijfplek op het eiland Koh Chang in Thailand ligt aan een compleet verlaten strand. Dat betekent echter niet dat je hier op zoek moet naar gezelschap: bij Paradise Cottage worden regelmatig strandfeestjes georganiseerd met een heerlijke ontspannen en paradijselijke sfeer.


4. Wombats - Duitsland
Berlijn is de stad van de hipsters. Wie creatief en jong is, is hier te vinden. Het Wombats hostel heeft een fantastische en bekende bar, waar je absoluut het typisch Duitse energiedrankje Club Mate moet bestellen. Cheers!



3. Loki - Peru
Wie eens iets heel anders wil proberen bezoekt de stad Cusco in Peru, gelegen op 3.400 meter hoogte boven het zeeniveau. Laat je niet gek maken door hoogteziekte en bezoek de legendarische feesten bij Loki - vooral de themafeesten zijn berucht.


2. Flying Pig - Amsterdam
Ook in eigen land is er genoeg te beleven. Amsterdam staat altijd hoog op het lijstje van internationale backpackers, wat iets te maken zou kunnen hebben met de dichtheid aan coffeeshop in onze hoofdstad. Eén van de bekendste trekpleisters voor rondreizende jongeren is Flying Pig, met twee locaties in Amsterdam en echte backpackersfeestjes.


1. Kabul - Spanje
Het hostel Kabul in Barcelona heeft een verrassende opbouw: de eerste verdieping is volledig ingericht om feesten te kunnen geven. Happy hour begin hier om 7 uur 's avonds en het feest duurt tot de zon allang opgekomen is. Voor de echte partygangers!


Bron