Gebruik Instagram als een Celeb

Celebs door Vrouwen redactie

Beroemde mensen houden van aandacht. Ze zijn er verslaafd aan. Ze kunnen zich niet verzetten. Ze blijven ernaar snakken en benutten alle manieren om zichzelf van een shot aandacht te voorzien. De social media bieden hen die aandacht, en daar maken de celebs dan ook volop gebruikt van. Intragram is de nieuwe hype. Elk moment van de dag lijkt belangrijk genoeg om te fotograferen en te posten. Maar hoe kun jij zelf net zo mooi op de foto staan als de sterren, zodat je omgeving denkt dat jij net zo belangrijk bent als die sterren zelf? Bekijk de tips die de celebs je geven:


1. Zoek andere celebs

Maak zoveel mogelijk foto’s met (andere) bekende mensen.

Daniel Craig

2. Trek een gekke bek

Als je dan met een (andere) ster op de foto staat moet je de indruk geven dat dit voor jou de normaalste zaak van de wereld is. Dus doe nonchalant of trek een gek gezicht alsof het je allemaal niet interesseert.

gekke gezichten

3. Gebruik een filter

Spray tan vergeten? Dat ziet er niet celeb achtig uit. Gooi er een Kelvin filter over, dit zorgt voor een lekker afgebakken kleurtje in je gezicht.



4. Doe nonchalant

De beste tip: maak een foto van jezelf en doe alsof je niet door hebt dat er een foto wordt genomen voor het nonchalante effect.



5. Doe duur

Maak foto’s van jezelf met spullen die anderen nooit kunnen betalen, en waar je er zelf genoeg van hebt. Laat vooral zien dat je er genoeg van hebt.



6. Doe alsof je eet

Breng duidelijk in beeld dat je eet. En doe vooral alsof je véél eet. Geef mensen de indruk dat dat goddelijke lijf je komt aanwaaien en dat je alles kunt eten wat je wil.

Eva Langoria

7. Show je decolleté

Laat zien wat je in huis hebt. Stel je voor dat mensen het over het hoofd zien.




8. Behind the scenes

Waar mogelijk: maak ‘behind the scenes’ foto’s en laat zien hoe belangrijk je bent en hoe hard anderen(!) voor je werken.


behind the scene

9. Doe intelligent

Lezend op de foto staat intelligent. Versterk dit beeld door een bril op te zetten. reading

10. Poseer

Zie zeker deze laatste tip niet door de vingers: voorkom kwabarmen. Zet altijd je hand in je zij. Hoe oncomfortabel het ook is.


Bron