Verwen je Kids

Kinderen door Vrouwen redactie

Die bloedjes van kinderen van je moeten er natuurlijk wel goed uit zien. Van top tot teen, van kleding tot sieraden. Begin met hun outfit. Liefst hijs je ze natuurlijk in een nieuw setje kleding dat ze zelf ook leuk vinden. Bij de webshop Lief Stoer Eigenwijs zit je helemaal op de goede plek. Hier vind je kleding voor alle kinderen. Voor een lief prinsesje maar ook voor een eigenwijze, stoere bink. Hoe zoet is de hartjesprint op de baggy broek hieronder?

Zeker meisjes zijn naast kleding ook dol op sieraden. Herinner je je nog hoe je vroeger een ketting of armband deelde met je hartsvriendin, waarbij jullie allebei een helft van een hartje bij jullie droegen? Een iets modernere variant is bedacht door Just Marie, waar simpele bedeltjes gecombineerd worden met een hartje waarop je een naam kunt laten graveren. Geef er twee kado aan je dochter en haar hartsvriendin, of geef er eentje aan al je kinderen met hun eigen naam erin. Dan heb je meteen een handig geheugensteuntje, mocht je ooit hun naam vergeten.

Zowel de webshop Lief Stoer Eigenwijs als de webshop Just Marie is op 8,9 en 10 maart 'live' te bezoeken tijdens het shopevenement Webshop Till You Drop in de Jaarbeurs Utrecht. Daar kun je hun producten voelen, bekijken en natuurlijk ook kopen tijdens een extra leuk dagje shoppen. Aanrader!