Stralende Kapsels

Gezicht door Vrouwen redactie

Zo’n oogverblindend kapsel als de meiden op deze foto's hebben willen we allemaal. Maar het reproduceren ervan is toch wel een lastig klusje. Als je dit soort kapsels na wilt maken is het goed om te weten dat het er vooral mooi uitziet als je je haar goed verzorgt. Je kunt een bos stro nog zo mooi optuigen, het blijft een bos stro. Wil je net zulke glanzende lokken als op de foto, probeer dan onze laatste ontdekking: de leave-in conditioner van Roverhair.

Door je haar tot in de puntjes te verzorgen zorg je dat het steeds gezonder wordt en blijft. Daardoor glanst het niet alleen meer, maar wordt het ook sterker waardoor je makkelijk ingewikkelde kapsels kunt maken. De celebrity deeping luxurious leave-in conditioner die wij probeerden is makkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat je haar glanst als nooit tevoren. Zoals hij belooft op de verpakking zorgt de conditioner er ook voor dat je haar levendiger en steviger wordt. Misschien wel omdat er kaviaar aan toegevoegd is?

Hoe gebruik je zo’n leave-in conditioner?
Een gewone conditioner masseer je in je haar en spoel je daarna uit. Deze conditioner van Roverhair spray je opgewassen en handdoek droog haar haar. Je hebt maar een klein beetje nodig! Masseer het product een beetje in je haar en je bent klaar om te gaan. Nou ja, eerst nog even in model brengen natuurlijk. Maar je hoeft de conditioner er dus niet uit te wassen! Lekker makkelijk!

Welk kapsel kies jij?

Afbeeldingen: bron, bron, bron