Stagiaires gezocht!

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Vrouwen.nl is altijd op zoek naar stagiaires. De voorkeur gaat uit naar een lange fulltime stage, maar ook korte parttime stages in gekke periodes zijn mogelijk bij Vrouwen.nl.

Een redactiestagiair
Schrijf je graag met een vleugje humor, weet je de leukste en gekste nieuwtjes te vinden, heb je gevoel voor beeld en volg je een communicatie of journalistieke opleiding? Mail dan snel je CV + motivatie naar leonie@vrouwen.nl! We zoeken stagiaires die enthousiast zijn en bijvoorbeeld alles weten van celebs, de leukste kattenfoto's online weten te vinden, juist dol zijn op beauty, of het reilen en zeilen in de modewereld op de voet volgen, etcetera.

Jij:
- bent een student communicatie/media/journalistiek
- schrijft foutloos Nederlands en Engels
- bent minimaal 3 dagen in de week beschikbaar (kantoor in Amsterdam)
- bent beschikbaar voor minimaal 10 weken, maar de voorkeur gaat naar 5 maanden

Een videostagiair
Is schrijven niet echt jouw ding, maar vind je het te gek om video's te maken, editten en online te zetten? Dan zijn we ook op zoek naar jou! Om ons YouTubekanaal uit te breiden zijn we op zoek naar een video stagiair.

Jij:
- doet een audiovisuele opleiding
- kunt goed omgaan met video-editting software
- hebt affiniteit met Vrouwen.nl

Voldoe je aan deze voorwaarden en lijkt het je leuk om stage te lopen in het hartje van Amsterdam, op kantoor met de redacties van o.a. Girlscene.nl en Fashionscene.nl? Stuur dan snel een mailtje met je CV en een korte motivatie naar leonie@vrouwen.nl.