Romantische Vakantiebestemmingen

Reizen door Vrouwen redactie

Is er iets leuker dan samen met je lover op vakantie te gaan? Met deze romantische vakantiebestemmingen en een aantal tips wordt het een vakantie om nooit meer te vergeten. Uiteraard ook mogelijk met een goede vriend(in).

1. Een chateau in Frankrijk.
Dit is de ultieme plaats om samen te verblijven. Heb je ooit al eerder geslapen in een chateau in Frankrijk en was het geweldig? Kies er dan toch voor om niet naar dezelfde plek te gaan. Je vakantie is leuker als jullie samen een nieuw plekje ontdekken.


2. Een Schots kasteel.
Op een prachtige locatie in the middle of nowhere. Klinkt romantisch vind je niet? Omdat de burcht vermoedelijk erg afgelegen ligt ben je 24 uur per dag op elkaar aangewezen en is het daarom goed om af en toe iets in je eentje te ondernemen. Ga bijvoorbeeld de omgeving al hardlopend verkennen.


3. Fiji.
Op zoek naar een plaats waar je heerlijk kunt relaxen op een prachtig strand? Dan is Fiji wellicht iets voor jou. Verwacht niet dat je vakantie letterlijk elke minuut van de dag 'perfect' is. Reisgidsen laten immers alleen foto's zien van gelukkig stelletjes die verliefd langs de kustlijn lopen en niet de zure gezichten die ze trekken als ze gestoken worden door een mug...


4. Mauritius.
Hebben je partner en jij allebei een goedbetaalde baan (lees: zijn jullie rijk genoeg)? Dan is Mauritius the place to be. Waarom deze plek uniek is? Omdat dit eiland een mix is van Aziatische en Afrikaanse cultuur. Mauritius is een prachtig eiland dat je liefdesleven ongetwijfeld een opzwieper geeft. Pas wel op: de hoge temperaturen in combinatie met heftige lichamelijke inspanning (frequente vrijpartijen!) zorgen er voor dat je uitgedroogd kunt raken. Zorg ervoor dus dat je voldoende drinkt.


5. Cruise.
Kun je niet kiezen tussen allerlei leuke plaatsen? Kies dan voor een cruise, op die manier bezoek je namelijk meerdere plaatsen. Meestal bieden de enorme schepen veel faciliteiten. Het kan dus voorkomen dat vriendlief en jij ruzie krijgen omdat jij graag wilt zwemmen maar hij liever naar de bios gaat. Wees voorbereid dat dit kan gebeuren. Als je praat over elkaars verwachtingen en wensen voorkom je onnodige irritaties, zodat er straks geen bom barst midden op de Atlantische Oceaan...

Afbeeldingen via Weheartit