Vervoer Voor Je Bruiloft

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Als je gaat trouwen heb je veel te regelen. Zelfs de kleinste details zijn ineens heel belangrijk. Je moet bijvoorbeeld naar het gemeentehuis of de kerk - maar hoe kom je daar? Een auto is niet de enige optie. Lees hier welke originele alternatieven er zijn.

1. Auto.
Ook al is de auto niet de enige manier om naar de plaats van bestemming te komen, er zijn wel verschillende type auto's. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een stylish sport car te regelen, maar het is ook leuk om aan te komen in een vintage auto als een Rolls-Royce. Willen jullie het ultieme VIP gevoel ervaren? Dan is een limousine wellicht iets voor jullie.2. De gele schoolbus.
Groots uitpakken? Dat kan met de old school gele schoolbus. Deze bus is ideaal als je niet alleen jezelf en je aanstaande man wil vervoeren, maar je familie mee wil nemen naar de ceremonie.3. Paarden en koetsen.
Het ultieme sprookjesgevoel ervaren? Kijk je (aanstaande) man lief aan en vraag wat hij er van vindt. Paarden en koetsen zijn ideaal voor koppels die van een klassieke bruiloft houden.4. Speed boot.
Als je jouw grote dag viert in de buurt van water (aan zee, een rivier of een haven) is het leuk om met een speed boot of jacht te komen.5. Tweewielers.
Origineel uit de hoek komen? Kies er dan voor om samen op een Vespa te stappen. Heb je geen rijbewijs of wil je graag wat calorieën verbranden? Kies er dan voor om op een tandem te komen. Zo'n fiets voor twee is bovendien erg romantisch.


6. Vintage VW bus.
Houden jullie allebei wel van vintage style? Denk dan eens na over deze retro optie. Het ziet er erg stijlvol uit vind je niet?


7. Helikopter.
Geen last van hoogtevrees? Een onbeperkt budget? Dan is een aankomst in een heli misschien wel wat voor jullie.

Afbeeldingen, Bronnen: Weheartit & Theknot