Beauty / Gezicht
Gezicht

Top 10 Favoriete Haarstijlen

Als vrouw maak je jezelf vaak zo mooi mogelijk. Een belangrijk onderdeel daarvan is ons kapsel. Maar welk kapsel kies je? Je kunt er nogal eens verandering in brengen. Onze 10 populairste kapsels aller tijden.

1. De bob
De boblijn past niet bij iedereen, maar er zijn veel mensen die deze haarstijl dragen. Een schuine bob, een strakke, een bob met een pony - ga nog maar even door…


2. Losse krullen
Het beste kapsel voor mensen met lang haar. Vooral als je volume in je haar wilt hebben. Tip: föhn je haar op z'n kop.


3. Vlecht
Een goed kapsel voor een (chique) feestje hebt of voor een leuk avondje uit. Vooral geschikt voor vrouwen die van nature al volume in hun haar hebben. Ook leuk: je haar half gevlochten, half los, zoals op onderstaande foto.


4. Haar met slag en een pony
Een pony past bij elk type stijl haar. Vooral mooi bij haar met slag.


5. Sluik haar
Deze haarstijl is voor iedereen te bereiken. Heb je niet van jezelf steil haar? Gebruik een stijltang (wel van tevoren bescherming op je haar aanbrengen, bijvoorbeeld van Aussie).


6. Rommelige vlecht
De vlecht is de oudste en de populairste haarstijl. Hou hem lekker rommelig, dan wordt het nog sexy ook.


7. Steil haar vastgezet
Praktisch en nonchalant. Dit kapsel kan met kort en lang haar en je creëert volume door het tijdens het vastzetten aan de achterkant iets omhoog te duwen. Gebruik bij voorkeur haarschuifjes in de kleur van je eigen haar om de boel vast te zetten.


8. Rommelig opgestoken
Casual maar toch stijlvol. Kun je er zelf niet goed bij? Vraag een vriendin/moeder/zus om hulp.


9. De paardenstaart
De paardenstaart kun je hoog op je hoofd dragen of laag in je nek, met een kuif of juist met een strakke scheiding. Bovendien past hij bij elk type haar.


10. Los golvend haar
Los golvend haar raakt nooit uit de mode. Het past dan ook bij elke jurk en make-up.

Bron