Eerste hulp bij dramatisch haar + Win 10x Syoss Haarpakket!

Gezicht door Vrouwen redactie

Door bar en boos herfstweer kan je haar vaak droog en stroef aanvoelen. Dat kan (en moet) anders! Je hebt niet altijd veel nodig om de ergste schade te verhelpen, soms is een duik in je keukenkast of beautycase voldoende.

- Scroll naar beneden voor de winactie! -

- Vitamines
Krijg je wel voldoende vitamines binnen? Een vitaminegebrek kan dor en dof haar veroorzaken. Vooral vitamines B (1, 2, 3, 6, 12) zijn belangrijk. Vitamine B1, B3 en B6 vind je vooral in vis, vlees, noten, granen, noten. B2 zit vooral in yoghurt, groene groenten en amandelen. B12 vind je o.a. in eieren, vlees en lever.

- Schaar
Afknippen is natuurlijk ook een optie. Als je haar vaak ontkleurd en weer opnieuw gekleurd is kun je in sommige gevallen het beste kiezen voor een knap kort kapsel. Op deze manier groeit je haar op een natuurlijke manier weer helemaal gezond.

- Syoss Beauty Elixir Oil
Deze olie is op drie manieren te gebruiken. Je kunt hem voor het wassen op droog haar smeren als speciale verzorging. Daarnaast kan je het aanbrengen na het wassen, op handdoekdroog haar, voor intensieve voeding en verzorging zonder te verzwaren. Tenslotte kan het ook als finish worden gebruikt op droog haar voor glans, structuur en soepelheid.

- Rollers
Beschadigd haar droogt vaak erg pluizig op. Dit voorkom je door je haar te laten drogen op grote föhn rollers. Let op: niet föhnen dus, maar alleen je haar oprollen met behulp van de rolles en aan de lucht laten drogen. Je zult verbaasd staan hoe mooi je haar ineens valt.

Helpt dit allemaal niet voldoende? Vrouwen.nl helpt je uit de brand. Win een van de 10 Syoss Repair Therapy pakketten en je haar voelt weer alsof je net bij de kapper bent geweest.

Win: 10x Syoss Repair Therapy pakket

Dit pakket bevat:
- Shampoo
- Conditioner
- 2-Minutes Intensive Treatment
- Intensive 1-Minute Jar Treatment
- Beauty Elixir Oil

Deze actie is inmiddels afgelopen. De winnaars worden maandag 29 oktober bekend gemaakt op deze pagina en op Facebook.

Succes!

Deze actie loopt t/m 24 oktober. Winnaars worden 29 oktober bekend gemaakt op deze pagina en op Facebook.