Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Smartphone Proof Handschoenen

Nu het steeds kouder wordt kleden we ons steeds warmer. Dat is wel nodig. Maar als het in de winter nog kouder wordt hebben we ook weer handschoenen nodig. Het grote nadeel aan handschoenen is alleen dat je je smartphone met touch screen niet meer kunt bedienen - dan moet je je handschoenen uittrekken. Brr... Daar is het veel te koud voor!

Touch screens werken niet als je handschoenen aanhebt omdat ze reageren op de statische elektriciteit van je handen. Als je een handschoen aantrekt reageert het touchscreen niet meer omdat de stof jouw elektriciteit niet geleidt. Er bestaan speciale handschoenen die ervoor zorgen dat je touch screen wel reageert maar hé, waarom zou je je eigen handschoenen niet gewoon zelf smartphone proof maken? Net zo makkelijk!

Alles wat je nodig hebt is een stukje geleidende draad. Door de draad door je handschoen te rijgen op het stukje waar je wijsvinger het scherm raakt wordt de statische elektriciteit van je vinger naar het touchscreen geleid. Lees hier de hele DIY.