5 x Dit weten we na Boer Zoekt Vrouw aflevering 3

Media door Michelle Bakker

Gisteravond was het weer tijd voor onze wekelijkse portie slow televisie toen de vijf boeren op dagdate mochten met hun vijf uitverkorenen. Olke, Riks, Marc, Herman en David kregen allemaal een jolige activiteit om zodoende hun vijf duifjes beter te leren kennen. En natuurlijk een keuze te maken, want twee mogen er niet mee met hun naar hun buitenlandse boerderie. Vijf dingen die we weten na aflevering 3.

Riks maakt dubbelzinnige grapjes. De kale boer mag dan een onverstaanbaar accent hebben, de grap met het erotische tintje hebben we wél begrepen. Tijdens het worsten maken grapt hij tegen Catharina: "Ik zie het al, jij bent niet van het trekwerk". Ha-ha.

Olke wordt vaak emotioneel. Vaak. Heel vaak. Is er al een aflevering geweest dat hij het niet te kwaad kreeg?

In Zambia verkopen ze geen Levi's. Denken we dan, want man man man, Marc dráágt lelijke spijkerbroeken.

De wedstrijd is meedogenloos. Zelfs al ben je model, dan kun je alsnog vroegtijdig sneuvelen. Liet Herman vorige week al een beetje doorschemeren dat hij de verschijning van Anna in het echt maar vond tegenvallen, nu was hij erover uit: de slanke den mag niet mee naar Frankrijk.

Yvonne zou eigenlijk relatietherapeut moeten zijn. Want eerlijk is eerlijk, wat kan die meid een advies geven. Is ze ook in te huren voor niet-boeren?

Lees ook:

5 x Dit weten we na Boer Zoekt Vrouw aflevering 2

5 x Dit weten we na Boer Zoekt Vrouw aflevering 1