4 x waarom je een Sunshower in je badkamer wilt hebben  

Wonen door Commerciële Redactie Ze.nl

We brengen heel wat uren door onder de douche. Haren wassen, benen scheren en even ontspannen, heerlijk. Maar wat nu als we je vertellen dat een douche nemen nóg leuker kan zijn? Met een Sunshower zal je nog eerder in je douchecabine stappen om te relaxen. Waarom? Wij geven je 4 redenen.Het is dé manier om vitamine D aan te maken
We weten allemaal wel dat de juiste hoeveelheid zonlicht goed is voor de aanmaak van vitamine D. In de winter zijn de zonnestralen helaas wat schaarser en wordt ons lichaam minder gestimuleerd om de vitamine aan te maken. Met de Sunshower ben je zo van dit euvel verlost. De Sunshower beschikt over twee infraroodlampen die je in je douchecabine kunt plaatsen. De twee infraroodlampen hebben hetzelfde effect op je als zonnestralen en stimuleren je lichaam om vitamine D aan te maken.  

Het kost je geen extra tijd
Even een zonnebankje pakken en je bent zo een uur kwijt. Met de Sunshower loop je hier niet tegenaan want je kunt ‘m gewoon aanzetten wanneer jij je doucht. Zo sla je twee vliegen in één klap. Kun je dat uurtje mooi gebruiken om na je douche te ontspannen voor de tv.

Verlicht pijn
Het infraroodlicht in de Sunshower stimuleert niet alleen de aanmaak van vitamine D, maar kan ook pijn in het lichaam verzachten. Heb jij je schouder verrekt of zijn je spieren verkrampt? Dan biedt de Sunshower verlichting.  

Een lekker kleurtje
Je wordt er niet poepbruin van, maar de stralen van de sunshower zorgen er wel voor dat je een beetje verkleurt. Je zult in de winter dus niet met een bleek hoofd rondlopen, maar met een gezond kleurtje. Geïnteresseerd? Dan kun je een Sunshower bij Tegeldepot aanschaffen of op de site meer lezen over deze fijne douche.

Lees ook: Interieurinspiratie: badkamers waar we een moord voor zouden doen