De musthaves voor op wintersport + WIN

Vrije tijd door Sascha

Deze koude wintermaanden staan natuurlijk in het teken van de hoge sneeuwtoppen bezoeken. Lekker genieten van de zon, de perfecte sneeuw en een afsluitende borrel in de après skihut beneden aan de berg. Jij hebt vast al je mooie skipak uit de kast getrokken, maar wat zijn nog meer musthaves voor op wintersport? Je vindt ze hieronder inclusief een leuke winactie!



Zonnebril

Die veel te leuke ski goggle doe je het liefst op zodra je de piste betreedt, maar hij is niet zo handig als je gaat eten. Zorg daarom dat je een zonnebril bij je hebt. Ook wel handig om sneeuwblindheid mee te voorkomen, want dat zou zonde zijn wanneer je van je welverdiende wintersport aan het genieten bent.

Wintersport backpack
Vrouwen blijven nou eenmaal vrouwen, en ook op de piste hebben wij zo onze eigen dingetjes die per se mee moeten. Helaas past dat niet allemaal in onze zakken, dus een backpack speciaal voor op wintersport is heel erg handig. Je kunt er al je spullen in kwijt en de rugzakken zijn vaak zo gemaakt dat je niet bang hoeft te zijn dat spullen kapotgaan bij een flinke valpartij.

Zonnebrand
De felle zon, zéker tijdens een weekje wintersport, is heel verraderlijk. Je verbrandt snel en ook je lippen hebben het zwaar te verduren. Zorg dus dat je je gezicht en lippen goed insmeert tegen uitdroging en verbranding. Drogistplein.nl is dé online drogisterij van Nederland waar je een ruim aanbod vindt aan onder andere zonnebrandcrèmes en lippenbalsems van bijvoorbeeld merken als Nivea en Lovea.

Waterproof plastic zakje
Misschien past een dergelijke rugzak niet geheel in het budget? Dan kun je er in ieder geval voor zorgen dat jouw telefoon de rit van de piste af in ieder geval zal overleven. Doe je telefoon in een waterproof plastic zakje zodat hij niet nat kan worden.

Helm
Hoe knullig zo’n ding ook mag zijn, toch is een helm van groot belang. Jij kunt nog zo snel en veilig die berg afroetsjen, een ander kan een gevaar op de weg… ehm piste zijn. Wij eigenwijze Nederlanders moeten toch echt aan een helm geloven. Een ongeluk zit in een klein hoekje!



WIN
Heb jij een heerlijk weekje naar de sneeuw op de planning staan? Dan zit je goed! Wij mogen namelijk namens Drogistplein.nl een heel fijn pakket weggeven t.w.v. €50,-. Het pakket is gevuld met musthaves voor op wintersport: een waterproof mascara die zélfs na drie uur op de latten goed blijft zitten, een lippenbalsem met SPF, een anti aging gezichtscrème met factor 50 voor de ultieme zonbescherming, een bodylotion voor de droge huid en condooms voor wellicht een intiem momentje met de skileraar. Vul hieronder je gegevens in en doe mee!