Vijf ideeën voor een goedkope maar leuke date

Single & daten door Sascha

Daten is en blijft een fijne bezigheid, maar je portemonnee is daar soms iets minder blij mee. Dineren in een culinair tentje zit er niet altijd in, maar wees niet getreurd. Er zijn genoeg andere leuke dingen die je kunt doen tijdens een date. Wij hebben vijf date-ideeën voor jullie op een rijtje gezet die lekker budgetproof zijn.Samen koken

Je kunt natuurlijk voor zo'n dinertje de duurste producten uit de supermarkt inslaan, maar dat hoeft absoluut niet. Je kunt met budgetproducten ook zorgen voor een heerlijk diner voor twee. En maak je geen zorgen, ook echt niet alle goedkope wijnen zijn hoofdpijnbezorgers. Geniet thuis van jullie date en neem extra lang de tijd voor het koken.

Goedkoop DVD’s inslaan
Ondanks dat de videotheken niet meer bestaan, zijn er nog genoeg plekken waar je goedkoop DVD’s kunt scoren. En vaak leuke ook nog! Sla jullie favoriete romcoms en actiefilms in (voor ieder wat wils natuurlijk) en plof voor de rest van de avond op de bank. Natuurlijk wel onder het genot van een wijntje en een kaasplankje.

Avondwandeling
Heeft jouw portemonnee uiteindelijk écht het dieptepunt bereikt, dan kunnen jullie altijd nog een mooie avondwandeling maken. Lekker naar binnen loeren bij mensen die hun gordijnen niet dicht hebben gedaan en genieten van de frisse lucht. Kost niks, levert je wél een gezellige avond op.

Spelletjesavond
Voor degenen die van spelletjes houden: de kringloopwinkels ontploffen van de tweedehands spelletjes. Zelfs zóveel dat je er dik een hele avond mee kunt vullen. Bedenk wel: té fanatiek is wellicht geen goed idee. Het moet natuurlijk wel leuk blijven.

Kringloopwinkels bezoeken
Om nog even in de sferen van de kringloopwinkels te blijven: een dagje spenderen in tweedehandswinkeltjes is heerlijk en zeer budgetproof. Leuke meubels scoren voor een prikkie geeft een kick en levert je een hoop leuke dingen op voor in huis.