Seks & relaties
Seks & relaties

Topwip: Het avontuurtje op de achterbank van de taxi

De ene vrijpartij blijft nog dagen in je geheugen staan en de andere sekssessie vergeet je het liefst zo snel mogelijk. Elke week deelt een van onze lezeressen een heel fijne, of juist heel slechte beurt. Deze week vertelt de 29-jarige Evi over haar topwip: die keer dat ze tijdens een taxiritje bevredigd werd. 

Evi: “We waren pas een half jaar bij elkaar toen mijn ex en ik een avondje uitgingen in een vreemde stad in Nederland. Met de auto vertrokken we naar het hotel, het zou ons eerste weekendje weg samen zijn. We besloten ’s avonds uit eten te gaan in het centrum van de stad. Na het eten besloten we nog wat drankjes te drinken in een café in de buurt. We waren in een opperbeste stemming en werden steeds handtastelijker bij elkaar.”

“De drankjes smaakten ons net iets te goed en al struikelend strompelden we, later dan gepland, de kroeg uit. We hadden geen idee hoe we terug moesten lopen naar ons hotel en besloten een taxi te bellen. In de taxi kroop ik alvast lekker tegen mijn vriend aan. Normaal gesproken kan ik nog weleens in slaap vallen in zulke situaties, maar daar stak mijn vriend een stokje voor. Terwijl hij een praatje hield met de chauffeur, gleed zijn hand mijn broek in. Verbaasd keek ik hem aan: ‘Ga je dit echt doen?’ Maar hij keek niet terug. In plaats daarvan kletste hij gezellig verder. Zijn vastberadenheid wond me enorm op. Ik besloot het spel mee te spelen en mengde me ook in het gesprek.”

“Tijdens het gesprek werd ik geiler en geiler, waardoor mijn stem begon over te slaan. Toen de chauffeur in zijn spiegel keek om te zien of alles wel goed met me ging, gaf ik hem een beleefde glimlach. Ondertussen beet ik op mijn onderlip - ik hield het bijna niet meer! Mijn vriend bleef rustig doorgaan en elke keer als ik bijna kwam, stopte hij even. Ik werd gek en gelukkig was daar het hotel. Mijn vriend gaf een flinke fooi (met zijn andere hand…) en samen renden we het hotel binnen. Op onze verdieping strandden we op de vloer van de hotelgang waar hij me schokkend liet klaarkomen. Daarna zijn we dronken op het bed in slaap gevallen, met onze kleren nog aan. Niet echt romantisch, maar wat voorafging zal me altijd bijblijven.”