Lifestyle / Eten
Eten

Kikkerbillenburgertje iemand? Dit zijn de opmerkelijkste hamburgers ter wereld

Reageer 0

Heb jij bij je favoriete fastfoodrestaurant weleens getwijfeld welke burger je wilt? Dan zijn een van onderstaande hamburgers misschien wel iets voor jou. De hamburgerwereld blijkt namelijk wel iets verder te gaan dan het gebruikelijk broodje met vlees, blaadje sla, augurkje en plakje kaas. Kijk en huiver: de meest opmerkelijke hamburgers ter wereld.

Kuro Pearl
Bij de Burger King in Japan kun je je tanden zetten in dit zwarte broodje genaamde de Kuro Burger. Het is eigenlijk een gewone hamburger, maar alle ingrediënten zijn voorzien van een zwart kleurtje. Zwarte kaas, zwart boordje en zwarte knoflooksaus. En dat ziet er niet bepaald smakelijk uit.


Beeld: Burger King 

Braille Burger
De Zuid-Afrikaanse voedselketen Wimpy kwam met een ware Braille burger. Ze wilden iets attents doen voor hun blinde gasten en schreven daarom een boodschap met sesamzaadjes op de burger. Op een van de burgers stond bijvoorbeeld ‘100% Pure Beef Burger Made For You’ geschreven.


Beeld: Screenshot  Wimpy Video

The Red Burger
Deze is niet voor pussies! De Burger King wilde eens iets anders met haar burger doen en kwam met een pittige limited edition hamburger die werd omhuld door knalrode broodjes. 


Beeld: Burger King

Black bun fried frog burger
Nog zo’n zwarte creatie, wederom uit Japan. Dit keer ligt er niet een gewoon stukje beef op je broodje, maar... gefrituurde kikkerbilletjes! Voor de culinaire avonturiers die deze bijzondere burger willen proberen: hij was ooit verkrijgbaar in het Orbi Yokohama museum, maar was een limited edition. Helaas dus niet meer te verkrijgen. Beeld: Orbi Yokohama

Blue Burger
Nog meer burgerkunst van het eerdergenoemde Japanse museum: de blue burger, met op het broodje een opvallende wereldbol. 


Beeld: Orbi Yokohama

Pizza Burger
Kun je niet kiezen tussen een burger of een pizza? Dan is deze pizzaburger van Burger King je beste vriend.


Beeld: Burger King
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen