Ja echt: KitKat Sushi is een ding

Vrije tijd door Sabine

We schreven vanochtend al over de sushicroissant, maar KitKat doet daar nog even een schepje bovenop. Of beter gezegd: doet er een KitKatje bovenop. Het chocolademerk lanceert namelijk een limited edition KitKat met ‘sushismaak’.   Beeld: KitKat

Wie zin heeft in een unieke chocoladereep kan in Japan genieten van een tonijnsushi KitKat of een met 'ei'- of 'zee-egelsmaak'. Klinkt verschrikkelijk? Dat dachten wij in eerste instantie ook, maar het valt reuze mee. Deze unieke KitKats zijn enkel geïnspireerd op sushi. 

De tonijnsushi KitKat bevat niet daadwerkelijk tonijn, maar heeft het tonijnkleurtje te danken aan de frambozen die in de KitKat zijn verwerkt en de sushirijst blijkt witte gepofte chocoladerijst te zijn. De KitKat met ‘zee-egelsmaak’ is een mix van meloen en mascarpone en de KitKat met ei blijkt een pompoenpudding KitKat te zijn. Fieuw.


Beeld: KitKat

Dat klinkt allemaal best oké, maar helaas kun je de limited edition Kitkat alleen van 2 tot 4 februari verkrijgen in Japan. Maar wie weet is het zo’n succes en kunnen we er ooit ook in Nederland van genieten.