Dit zijn de kleuren die we dit voorjaar in onze kast moeten hebben

Mode & trends door Sascha

Ondanks dat we ons nog middenin de koude wintermaanden bevinden, blikken wij graag alvast vooruit. Over een niet al te lange tijd hangen de winkels namelijk vol met zomerse items. Welke kleuren gaan we terugzien tijdens het voorjaar, als we de designers mogen geloven? Wij zijn op onderzoek gegaan naar de modekleuren van 2017 en kunnen alvast verklappen: veel pastelkleurtjes.

Hup Holland hup

Gooi die oranje outfit na Koningsdag niet meteen de prullenmand in want oranje wordt hipper dan hip! Tenminste, als we Victoria Beckham en DKNY mogen geloven. En dan hebben we het uiteraard over de kenners van het vak.

Mooi geel is niet lelijk

Ook geel is in het voorjaar van 2017 onmisbaar in je kast. Volgens Alexander Wang wordt bright yellow een ding! Geel is en blijft natuurlijk een lekker zomers kleurtje.

Poederroze

Think pink! Wij zijn heel blij met deze trend. Geen Barbie roze maar een mooi pasteltintje. Fluffy roze is terug van weggeweest en heeft iets weg van de nude kleuren die inmiddels ook niet meer weg te denken zijn in je kast.

Nog meer roze

Om nog even in de roze sferen te blijven: niet alleen poederroze is het helemaal deze zomer, ook de zuurstokroze kleur gaat het geweldig doen. Shoppen maar!

Hazelnoot

Hier is ‘ie dan: de hazelnootkleur aka nudekleur. Een neutrale kleur die oneindig te combineren is.

Aqua blauw

Het frisse blauw geeft een romantische uitstraling. Er zal dit voorjaar veel gespeeld worden met verschillende soorten stofjes in de kleur blauw. Like!

Denim kleuren

Naast de aqua blauwe tinten wordt ook het donkere blauw een veel geziene kleur. Het is een zachte tint die een beetje doet denken aan denim. Een veelzijdige kleur dus!

Groen it is!

Van gifgroen tot een donkere tinten. Groen is in ieder geval een kleur die ook jij genoeg in je kast moet hebben hangen dit voorjaar. De kleur is verfrissend en lekker zomers.

Vandaag is rood

Deze vurige kleur springt eruit. Zie jij jezelf al rondparaderen in een knallende jumpsuit? Wij wel! Kom maar door met deze kleur.