Seks & relaties
Seks & relaties

Topwip/flopwip: De XTC-trip vs. de egoïst 

Seks kan het lekkerste zijn dat bestaat, maar seks kan helaas ook ontzettend slecht zijn: iedereen heeft zo zijn positieve en negatieve ervaringen. Elke week laten wij een lezeres aan het woord: welke sekspartij was top en welke beurt was een absolute flop? In deze aflevering laten we Lenneke (30) aan het woord, die vertelt over een eindeloze vrijpartij onder invloed van XTC en de Tinderdate die alleen maar aan zichzelf dacht.

Topwip

“Al weken keken mijn beste vriendin uit naar het feest waar we die avond heen zouden gaan. Ik gebruik niet veel drugs, maar zo’n twee a drie keer per jaar slik ik een pilletje. Dat waren we vanavond ook van plan en we hadden er zin in. Eenmaal daar was de avond precies wat we ervan verwachtten: goede muziek, een fijne sfeer en gezellige mensen. Ik stopte net het tweede kwartje in mijn mond toen ik op mijn schouder werd getikt. Verschrikt draaide ik me om en keek recht in de ogen van een knappe jongen. Hij stelde zich voor als Jeroen en begon meteen te lachen. “Je schrok he? Grapje. Ik zag je net dansen en wilde een praatje met je maken.” Ik vond hem meteen leuk en besloot hem ook een kwartje aan te bieden. Hij schudde zijn hoofd. “Voor mij geen drugs.” Mijn vriendin zag ik in mijn ooghoek losgaan op de dansvloer: die vermaakte zich wel. Jeroen en ik maakten kort een praatje, maar eigenlijk had ik daar door het pilletje helemaal geen zin in. Dansen wilde ik! Gelukkig deed hij met me mee. Toen hij achter me stond pakte hij mijn handen en samen stonden we met onze armen in de lucht. Ik sloot mijn ogen. De muziek, de warmte, zijn aanraking… alles voelde zo fijn. Ik draaide me om en begon met hem te zoenen. Hij ging met zijn vingers door mijn haar en het leek wel of ik overvallen werd door een sterrenregen. Na uren dansen en nog wat meer XTC besloten we naar huis te gaan. Daar ging het feest verder: we zetten de muziek zachtjes aan en begonnen elkaar uit te kleden. Het pilletje was overduidelijk nog niet uitgewerkt: elke aanraking was intens, en toen hij bij me naar binnendrong dacht ik dat ik gek werd. Normaal gesproken ben ik na een tijdje wel klaar met penetratie, maar ik kon er door de XTC geen genoeg van krijgen. Daarbij waren al mijn grenzen ook ver te zoeken: ik schaamde me nergens voor en kon mij compleet laten gaan. Heerlijk!”

Flopwip

“Hij bleek in het echt nog knapper dan op zijn Tinderfoto’s. En ook al was hij halverwege de dertig, hij had een jongensachtige uitstraling. Na twee dates eindigden we bij mij thuis. Het was me opgevallen dat hij veel over zichzelf praatte, maar ik dacht dat dit aan de zenuwen zou liggen en omdat hij zo mooi was wilde ik hem dolgraag een kans geven. Na een aantal drankjes zoende hij me en vroeg hij of hij kon blijven slapen, omdat zijn trein pas morgenochtend weer terug zou rijden. Eenmaal in bed bleek hij net zo egoïstisch als in zijn gesprekken. In plaats van een fijn voorspel trok hij zijn broek uit, mijn broek uit, zijn shirt uit, mijn shirt uit en zonder ook maar een beetje aandacht aan mij te schenken begon hij zichzelf af te trekken. Boven mij. Even dacht ik dat het wellicht een truc was om zijn penis hard te krijgen, maar hij bleef maar doorgaan. Ik keek hem met vragende ogen aan en vroeg wat hij aan het doen was. “Moment,” zei hij. Niet veel later propte hij zijn piemel bij mij naar binnen. Ik duwde hem van me af en vroeg of hij wel helemaal lekker was. Hij begreep niet wat hij verkeerd deed toen ik hem opdroeg onmiddellijk te vertrekken. “Dit kun je niet menen,” zei hij, “mijn trein…!” Zonder nog iets te zeggen zette ik hem buiten de deur en draaide hem op slot. Viespeuk. Ik ben meteen onder de douche gesprongen.”

Meedoen met topwip/flopwip? Stuur ons jouw beste en slechtste sekservaring naar michelle@ze.nl en wie weet komt jouw verhaal (anoniem) op Ze.nl.