Meer tijd voor jezelf? Beautybox helpt je daarbij

Ontspanning door Sascha

De tijd vliegt en we zitten inmiddels alweer bijna in de tweede maand van het nieuwe jaar. Dit jaar staat in het teken van jou. Jij mag best wat meer tijd voor jezelf nemen en dat vindt Beautybox ook: 'This Time I Am Focussing on me!'. Tijdens de unboxing wierpen we een blik op een heleboel fijne en nieuwe producten.

In de Beautybox van januari zaten producten die goed zijn voor deze koude winterdagen, maar ook om je lekker mee terug te trekken voor een heerlijke ontspansessie in de badkamer. Ben jij benieuwd wat de Beautybox deze maand had ingepakt? Lees dan snel verder.

IDC douchegel, €3,50

Begin je dag lekker fris met deze douchegel van IDC. De douchegel heeft verschillende fruitgeuren waarmee je jouw dag extra goed begint.

Greenland crèmemasker limoen-vanille met witte thee, €4,50

Na een warme douche kun je met dit masker heerlijk ontspannen. De milde crème verzorgt de huid grondig en zorgt voor een poezelig zacht huidje. De geur van limoen en vanille ruikt heerlijk. Een verzorgd en fris gezicht gegarandeerd!

Greenland kleimasker kokosnoot-mandarijn, €4,50

Heb je het te druk om je naar de spa te begeven? Geen probleem want met dit kleimasker creëer je je eigen badkamermomentje. Het masker is gebaseerd op witte klei en reinigt de huid grondig.

Beverly Hills Formula white gold tandpasta, €7,95

Mocht het goud niet hetgeen zijn wat blinkt in 2017, dan doet jouw tandpasta dat in ieder geval wel. Met dank aan de white gold tandpasta van Beverly Hills Formula zorg jij in een mum van tijd voor een Hollywood smile. Het goud in de tandpasta maakt je tanden niet alleen stralend wit, maar verzorgt ze ook nog eens.

Manna Kadar paradise blush, €19,-

Met deze levendige roze blush zijn jouw bleke wangen tijdens deze koude wintermaanden als sneeuw voor de zon verdwenen. De paradise blush laat een prachtige gloed achter op je gezicht. Maar niet alleen voor je wangen doet deze blush veel goeds, je kunt hem namelijk ook gebruiken als oogschaduw.

Manna Kadar siren liplocked stain deluxe, €10

Ben jij van top tot teen verzorgd en klaar voor een finishing touch, accentueer die Hollywood smile dan met de siren liplocked stain van Manna Kadar. Door de ingebouwde primer blijft hij de hele dag op zijn plek en dankzij het formaat past hij perfect in je clutch.

Beautybox Queen compact spiegel, €4,95

Om letterlijk de focus in 2017 op jezelf te kunnen leggen, heeft Beautybox een speciaal ontworpen spiegeltje toegevoegd.

Wil jij ook elke maand verrast worden met de mooiste beautyproducten van de leukste merken? Voor €14,95 per maand ontvang jij dit leuke cadeautje voor jezelf (of iemand anders) elke maand op je deurmat! Ga naar beautybox.nl om direct te bestellen.