Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

15 x zo weet je of hij je leuk vindt

Je bent al een tijdje met die leuke vent aan het daten. Hij is leuk. Heel leuk. Heel heel leuk. Maar is dat ook wederzijds? We hebben het niet over de deur voor je openhouden, een roos meenemen of de rekening betalen - dan willen ze vooral een goede indruk achterlaten. Maar wanneer weet je nu of hij echt gevoelens voor je heeft? Alleen wanneer hij vlinders in zijn buik voelt zal hij…

Zo weet je of hij je leuk vindt

… Je meenemen naar zijn vrienden. Vrienden gelden als zijn strengste jury, daar neemt hij niet zomaar iemand mee naartoe! Doet hij dat wel, dan is hij overtuigd van jou.

… Je zijn vriendin noemen. Niet elke vrouw verdient die titel zomaar! Dan moet je wel heel speciaal voor hem zijn.

… Je voorstellen aan zijn ouders. Hij moet je wel heel leuk vinden wanneer hij je meeneemt naar zijn ouderlijk huis om je voor stellen aan hen die hem het leven hebben geschonken.

… Je verdedigen tegenover zijn vrienden wanneer één van hen een flauw grapje over je maakt. Vaak vinden mannen het niet nodig om ergens een probleem van te maken. Dus áls hij dat wel doet, vindt hij je echt wel leuk!

... Je hand vastpakken in het openbaar.

… Zijn afspraken afzeggen wanneer je ziek bent zodat hij voor jou kan zorgen. Lie-hief!

… Een klein beetje jaloers worden wanneer je met een andere man aan het praten bent. Hij is zuinig op je en zou niet willen dat de kapers op de kust erin slagen je bij hem weg te stelen.

… Jou naar je trashy programma’s laten kijken, terwijl hij eigenlijk ook wel naar de voetbalwedstrijd wil kijken.

… Het laatste stukje chocolade aan jou geven, ook al lust hij dat zelf ook heel graag.

… Met je meegaan naar jouw familie, ook al weet je dat hij eigenlijk helemaal geen zin heeft in socializen met jouw ooms en tantes.

… Je verrassen met spontane uitjes. 'Bios vanavond?' Eh, yes please!

… Je zoenen wanneer je je niet lekker voelt. Die verkoudheid neemt hij ook wel voor lief. 

… Afspraken soms voor jou afzeggen. Niet altijd natuurlijk, want hij is dol op een avondje voetbal in de kroeg met zijn vrienden. Maar soms duikt hij veel liever met jou op de bank.

… Kleine dingen over jou onthouden. Bijvoorbeeld wat je favoriete smaak ijs is en hoe gek je stiekem bent op die ene band.

… Moeite doen om ook jouw vrienden te leren kennen. Zijn vrienden zijn leuk, maar hij vindt het ook interessant om te weten met wie jij veel tijd doorbrengt.