Seks & relaties / Relaties
Relaties

Deze relatievraag werd deze week massaal gegoogeld

Het einde van het jaar staat voor de deur dus we maken de inventarisatie op. Spaargeld: te weinig, kilo’s: te veel. En een vriend, die heb je ook nog. Gaan jullie dit jaar voor huisje, boompje, beestje? Of ben je je partner misschien toch liever kwijt dan rijk? Aan het einde van 2016 blijken toch best wat dames (en een aantal heren) hun hoofd te breken over dit serieuze vraagstuk, zo blijkt uit cijfers van Google.

Op 27 december werd namelijk massaal de vraag ‘Should I break up with my boyfriend?’ gegoogled. Dit blijkt uit de gegevens die Max Benwell plaatste op twitter. Deze vraag werd dit jaar nog nooit zo vaak gesteld aan de populaire zoekmachine.   


Maar het mannenbrein is niet van gisteren en menigeen voelde al aan zijn snorharen dat er iets niet in orde was. Dus ook mannen kropen achter hun computer en sloegen aan het googelen. Hun vraag luidde alleen nét iets anders: ‘Does my girlfriend love me?’. Ook deze vraag werd de afgelopen twaalf maanden nog nooit zo vaak gesteld. We kunnen alleen maar hopen dat we deze mannen zondag toch een gelukkig nieuwjaar kunnen wensen.