Seks & relaties / Single & daten
Single & daten

5x budgetproof ideeën voor dates tijdens de feestdagen

Reageer 0

De feestdagen zijn een perfect excuus om de lelijke kerstruien uit de kast te halen en mee te blèren met al die heerlijke kerstliedjes. We kunnen niet ontkennen dat dit niet de allermooiste periode van het jaar is, maar onze bankrekening is er een stuk minder blij mee. Vooral als we ook nog eens cadeautjes moeten kopen voor onze lover. Om de feestdagen romantisch door te komen met je lief, hebben wij vijf budgetproof date-ideeën voor je op rij gezet.

Samen bakken
Misschien zijn jullie allebei geen ware koks, maar wie zegt er nou nee tegen kerstkoekjes? Precies, niemand. Gelukkig staan de supermarkten vol met kant- en klare koekjesmixen, maar je kunt ook tal van recepten vinden op het internet. Koken vergt samenwerking en je zult heel veel lachmomenten delen. Klinkt ideaal, toch?

Kerst in huis brengen
Zoek samen een mooie kerstboom uit, kies de versiering en tuig met zijn tweetjes de kerstboom op. En om volledig in de sfeer te komen, mogen de liedjes natuurlijk niet ontbreken op de achtergrond. En een selfie achteraf mag natuurlijk niet ontbreken op Instagram, duh.

Kerstfilms aka snackfestijn avond
Christmas movies mogen zeker niet missen tijdens de feestdagen. Het geeft ons een nostalgisch gevoel. “Home alone” of “How the Grinch Stole Christmas”… zo lekker cliché, maar wat kunnen we er nog steeds van genieten. Maak samen met je lief een lijst met kerstfilms die jullie op de afgesproken avond allemaal moeten kijken. Sla jullie favoriete hapjes en drankjes in en jullie avond kan beginnen.

Romantische wandeling
Je denkt vast bij jezelf een wandeling maken in de kou, hell no. Zo een slecht idee is dit zeker niet. Pak jezelf goed in, neem een warme chocolademelk mee en ga hand in hand met je hubby aan de wandel. Je geniet zo van elkaar, jullie gesprekken en al die mooie versierde huizen.

Buitenactiviteiten
Rond deze periode van het jaar worden er verschillende activiteiten in het centrum georganiseerd. Je kunt bijvoorbeeld samen gaat schaatsen en achteraf opwarmen met een heerlijke kop hot chocolate met (heel veel) slagroom. Ga de stad in en ontdekt wat er te doen valt.

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen