De leukste trouwlocaties in de buitenlucht

Vrije tijd door Chiara

Is jouw wens uitgekomen en heeft jouw droomman een prachtige ring om jouw vinger geschoven? Dan heb jij je creatieve brein vast al op actief gezet. Want naast het feit dat het een sprookje is, is een bruiloft ook heel wat voorwerk. Een heerlijk zomers briesje, een warm zonnetje op je huid, het romantische getjilp van vogels op de achtergrond… Droom jij ervan om het jawoord te geven op een paradijselijk plekje omringd door prachtige natuur? Maar ben je er nog niet helemaal uit welk plekje dat precies wordt? No worries, we helpen je graag een handje.

… Stap wel heel letterlijk in het huwelijksbootje met een bruiloft aan dek. Al varend genieten van de ceremonie, het diner en een spetterend feestje klinkt toch hartstikke leuk? Bij hele zomerse buien kun je natuurlijk ook een verfrissende duik nemen!

… Zand tussen je tenen, het geruis van de zee op de achtergrond, een stralend zonnetje en een hele romantische en relaxte sfeer vind je natuurlijk op het strand. Om jullie trouwerij compleet te maken sluit je deze natuurlijk af met een zwoel strandfeestje in een beachclub inclusief een barbecue of een zeevruchtenbuffet.

… Gaan jij en je hubby to be elke zomer tientallen festivals af? Is overdags feesten tot jullie erbij neervallen, een vette hap bij een foodtruck scoren, ‘s avonds bijkomen bij een knapperend kampvuur en knus overnachten in een tent jullie idee van pure romantiek? Organiseer dan  je eigen trouwfestival op het strand, midden in het bos of in een park.

… Waaghalzen, dierenliefhebbers en/of entertainmentverslaafden? Wat dacht je van een liefdesfeest in een attractiepark? Hoe leuk is het om met alle gasten een ritje te maken in een achtbaan, aapjes te kijken of een andere leuke recreatieve activiteit te beleven?

… Droom jij van een echte prinsessenbruiloft? Laat je dan met een paardenkoets vervoeren naar een  landgoed gelegen bij een kasteel of landhuis. Alleen de omgeving alleen al is zo magisch dat het net voelt alsof jij, niet het altaar, maar een echt sprookje bewandelt. And they lived happily ever after…

… Niet teveel poespas, maar gewoon een platte ongedwongen bruiloft? Dat is het idee achter trouwen op het platteland. Met andere woorden; een boerenbruiloft in een ouderwetse boerderij midden in weide. Een echt schuurfeestje mag hier natuurlijk niet aan ontbreken!

… Liever een kleine en intieme ceremonie? Tuinfeestjes zijn altijd een goed idee! Dus waarom niet voor jullie bijzondere dag? Met de juiste aankleding, fancy hapjes en drankjes en luxe buffet kun je een simpele tuin omtoveren tot een klein paradijsje. Heb jij zelf geen tuin? Deze kun je uiteraard ook afhuren!