Fashion / Cadeaus & hebbedingetjes
Cadeaus & hebbedingetjes

9 x de leukste kerstcadeaus voor je schoonouders

Het is elk jaar weer een hele klus om te bedenken wat je voor iedereen gaat kopen met de kerstdagen. Op een gegeven moment heb je het idee dat je alles al een gehad hebt, dus hoe ga je dit jaar nou weer uitblinken?

Of je nu net samen bent met je vriend of niet, het blijft een struggle om met een origineel cadeau aan te komen voor zijn ouders. Om je een handje te helpen hebben wij de allerleukste sinterkerstcadeaus voor je op een rij gezet. Geen paniek dus!

#1. Een zelfgebakken taart
DIY-cadeautjes zijn het allerleukst, omdat het laat zien dat je tijd en moeite in het cadeautje hebt gestopt. Iedereen waardeert dit! En ja, wie houdt er nou niet van taart?

#2. Een dinerbon
Iedereen is gek op uiteten gaan en vooral als je het zelf niet hoeft te betalen. Verras je in-laws daarom met een dinerbon van hun favoriete restaurant en als je een beetje lucky bent mogen jij en je vriend misschien wel mee. Tjing Tjing!

#3. Een mand vol lekkere goodies
Het is gewoon zo: van eten worden we gelukkig! Vooral in deze maand kunnen we niet genoeg krijgen van alle lekkere versnaperingen. Vul een grote mand met alle favorites van je schoonouders. Wijn, kaas, chocola, worst, toastjes… We kunnen je garanderen dat ze heel blij worden van het overlevingspakket.

#4. Een gepersonaliseerde kerstbal
Om in de kerstsfeer te blijven, kun je een kerstbal met een neutrale kleur kopen en er een lieve boodschap op noteren. Pak de kerstbal feestelijk in en je bent er helemaal klaar voor. Om het allemaal nog een tikkeltje persoonlijker te maken, kun je een kerstbal geven met een foto van jou en je vriend. How cute?

#5. Wijn is fijn
Heb je echt geen flauw idee waarmee jij je schoonouders kunt verrassen, koop dan een fles wijn. Met een Chardonnay zit je 9 van de 10 keer goed. Om er zeker van te zijn dat je geen miskoop begaat, kun je aan je vriend vragen wat hun favoriet is. Et voilà, je kunt met een gerust hart de feestdagen bij je schoonouders vieren.

#6. Chique doosje bonbons
Net zoals wijn doet ook chocola het vaak goed. Laat het mooi verpakken en je bent helemaal kerstproof.

#7. Een kookboek
Vinden jouw schoonouders het leuk om te koken? Dan zijn (kerst)kookboeken ideaal voor ze. Zo kunnen zij lekker experimenten met allerlei gerechten en zich al voorbereiden op het eerstvolgende familie-etentje.

#8. Quality time
Verdienen je schoonouders wat tijd met z’n tweeën, geef ze dan een bon voor een dagje weg. Je kunt een bon via het internet kopen, in de winkel of knutsel zelf iets in elkaar. Er zijn onwijs veel activiteiten die ze kunnen doen. Van de dierentuin tot aan een dagje spa. Het is maar net waarvan ze houden.

#9. Bos rode rozen
Oké, je hoeft natuurlijk niet per se rode rozen te halen. Maar een bloemetje of een plantje voor in huis doet het altijd goed. Je schoonouders zullen het sowieso al waarderen dat je met een kleinigheidje aan komt. En welke vrouw houdt niet van een mooie bos bloemen? Zo heb je ook nog eens wat pluspunten gescoord bij je schoonmoeder.