Dit is de leukste YouTube-serie!!

Media door Chiara

XITE is dé muziekzender van nu en brengt het nostalgische gevoel sinds een paar jaar geleden weer helemaal terug. Nee, dankzij XITE hoeven we niet meer sip terug te denken aan zenders als The Box en TMF. Wij kunnen weer onbeperkt genieten van de lekkerste tracks en vetste videoclips.

Maar naast de nieuwste muziek en te gekke videos biedt XITE ons ook andere heerlijke entertainment aan. Is het vorige artikeltje ontgaan? Dan vertellen wij je graag opnieuw dat in de nieuwste filmpjes van ‘SPEAKERBOXX’ Iris de straat op gaat om de ongezouten mening van het publiek te vragen over muziek en gerelateerde onderwerpen, zoals videoclips, artiesten en nieuwtjes. Was jij al op de hoogte van dit fijne nieuws? Dan heb jij, net als ons, alle videos uit de SPEAKERBOXX vast al bekeken!

Maar… (Alsof het nog niet voldoende was)... XITE komt met nog een fantastische YouTube-serie! In Feestje Met zie je namelijk hoe Iris de grootste artiesten interviewt, danst met de leukste bezoekers en hilarische challenges laat uitvoeren. Iris bezoekt de feestjes die je niet mag missen! Heb jij zo’n feestje gemist? Met deze toffe video's ben jij er toch nog een beetje bij! Check it out!

fout in embed: media provider niet ondersteund