6 conclusies die we kunnen trekken na Expeditie Robinson aflevering 6

Media door Roos

!SPOILER ALERT! Robinsonners, wat was het weer een bloedstollend spannende aflevering gisteren. Wie zou de proef op Duivelseiland gewonnen hebben? Zou Kamp Onbekend (afschuwelijke naam, maar dat terzijde) eindelijk een proef verliezen? Zou Gwenda haar gouden munt inzetten? Kortom, stressend op de bank met drie zakken chips. Maar naast deze spannende momenten waren er nog een aantal dingetjes die ons opvielen tijdens Expeditie Robinson aflevering 6.

1. Laurie heeft een crush op Robin

Robin stond te tukken tijdens de proef, dat moge duidelijk zijn. Waar Stijn al lang en breed in het water lag te dobberen, stond hij nog te treuzelen op de steigers. En op dat moment ontging het vast niemand dat Laurie een geheime crush op haar kampgenoot heeft gekregen. Ze floepte er namelijk uit dat hij de boel toch wel snel wist in te halen met "zijn grote mannelijke armen." Bloeit hier een romance á la Imke en Carlos op? 

2. Pyromaan Nienke is back

Yes, eindelijk gebeurt er iets leuks. Wij zijn fan!

3. Gwenda is de mol

Onze brute Gwenda mag dan militair zijn, zwemmen en gooien kan ze niet. Excuus? ‘Hij is heel zwaar jongens', nadat ze de kokosnoot zo ver mogelijk naast de basket wist te mikken. Het moge duidelijk zijn, Gwenda is de mol. 

4. Corrie gaat de finale halen

Jody Bernal treedt op tijdens de Expeditie Robinson finale. Net als I Am Aisha en Josylvio. De oplettende kijker zal doorhebben dat onze Corry Konings op dit programma ontbreekt. Betekent dit dat... jawel... Corry de finale gaat halen?!

5. Reclame = huishouden

Het huis was nog nooit zo schoon als tijdens de reclameblokken van Expeditie. 

6. ‘Vriendschappen voor het leven’

Ze hadden die vraag voor de grap vijf minuten later nog een keer moeten stellen aan Gwenda, toen ze erachter kwam dat die 'vrienden voor het leven' een complotje achter haar rug om hadden gesmeden.

Lees ook: 5 conclusies na de meest bizarre Expeditie Robinson-aflevering ooit