Tekenen dat een kind toe is aan een eerste telefoon

Niemand had nog gehoord van het begrip smartphone toen jij naar de middelbare school ging. Tijden veranderen: inmiddels kunnen praktisch alle kinderen bijzonder goed overweg met een mobieltje. Sterker nog: al op de basisschool willen de meesten er eentje hebben. Maar wat is dan een goede eerste telefoon? Onze tip om met stip favoriete tante te worden: geef een Wiko smartphone voor kerst. En wel om de volgende redenen.

“Zij heeft ook al een telefoon”

Je bent nu eenmaal 'cool' met een mobiele telefoon. Heeft er inmiddels 1 kind in de klas een mobieltje, dan zal het niet lang duren voor de rest volgt. Wellicht moeilijk om aan toe te geven, maar vroeg of laat gaat het gebeuren - en dan is de mobiele telefoon van Wiko helemaal geen slecht plan.

Spelen

Een klas met kinderen is groot en de kinderen in die klas wonen ook nog eens her en der. Er wordt dagelijks wat afgespeeld bij het ouderlijk huis en bij dat van anderen. Als ze bij vriendjes of vriendinnetjes gaan spelen, is het een geruststellend idee dat ze kunnen bellen om dit te overleggen.

Veiligheid

Kinderen worden naarmater ze ouder worden steeds zelfstandiger, en dat is voor de ouders niet altijd even makkelijk om aan toe te geven. Een mobieltje is dan helemaal geen gek idee, zo zijn de kiddo's toch iets makkelijker bereikbaar.

Jouw telefoon claimen

Wanneer jouw telefoon vaak uit je handen wordt gegrist wanneer je langs komt, weet je hoe laat het is: tijd voor een eigen eerste telefoon. Je zit er nu eenmaal niet op te wachten dat jouw mobiel volstaat met spelletjes, laat staan appjes van vriendjes en vriendinnetjes.

De juiste keuze

Kerst is het uitgelezen moment om de populaire moeder of tante uit te hangen en een eerste telefoon cadeau te geven. Wat is dan een juiste keuze? Want let's face it: de telefoon moet wel tegen een stootje kunnen en hij moet er ook nog een beetje cool uitzien. Een goede eerste smartphone is de Wiko Lenny 3: een telefoon met goede specificaties, functies en een lage adviesprijs. En nog een leuke bijkomstigheid: de smartphone heeft een schitterend metal design in maar liefst zes verschillende kleuren. De Wiko Lenny 3 heeft een groot, helder en scherp 5'' HD-scherm, een mooie metal look en een 8MP camera. Wil je specifiek voor een 4G-telefoon gaan, dan kun je ook nog kiezen voor het broertje van de Wiko Lenny 3, namelijk de Wiko Tommy.

WIN WIN WIN

We hebben leuk nieuws: wij mogen namelijk een Wiko Lenny 3 weggeven! De perfecte gelegenheid dus om iemand te verrassen met een superleuk cadeau tijdens de feestdagen! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is as soon as you can op de meedoen-button klikken en de Facebookpagina van Wiko liken. Fingers crossed!